Auto huren in Moldavië

Naar de huurauto zoeken

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Verover Moldavië met een huurauto

Ga op reis met een huurauto en verken Moldavië op eigen gelegenheid. Ontdek prachtige natuurparken en verschillende historische plaatsen met een huurauto. Met de juiste huurauto bent u perfect uitgerust voor uw reis naar Moldavië. Bij Car RentalCheck kunt u de prijzen van autoverhuurbedrijven vergelijken en het beste aanbod voor uw droomauto kiezen. Waar wacht je nog op? Pak je koffer in en vertrek naar Moldavië! Zowel natuur- als cultuurliefhebbers komen hier aan hun trekken. Met de juiste huurauto is uw reis naar Moldavië gegarandeerd een onvergetelijke ervaring!

Panoramisch uitzicht over Chisinau, Moldavië

Panoramisch uitzicht over Chisinau, Moldavië

Waar kan ik een auto huren in Moldavië?

In Moldavië kunt u uw huurauto ophalen op de internationale luchthaven van Chișinău (KIV) of op een van de volgende locaties. Welke optie u ook kiest, als u uw huurauto al online van thuis uit boekt, bent u verzekerd van een stressvrije start van uw vakantie in Moldavië.

Driveboo Tip:

Wij raden u aan om een volledige verzekering af te sluiten voor uw huurauto zonder eigen risico. Op deze manier heeft u in geval van schade geen extra kosten en kunt u ten volle van uw vakantie in Moldavië genieten.

Heeft u al het juiste hotel voor Moldavië gevonden?

Als u nog niet de juiste accommodatie voor uw vakantie in Moldavië heeft gevonden, bent u bij HolidayCheck aan het juiste adres. Vergelijk gewoon de aanbiedingen van de hotels en boek uw droomhotel tegen de beste prijs.

Mis deze hoogtepunten in Moldavië niet

Stefan cel Mare standbeeld in Moldavië

Stefan cel Mare standbeeld in Moldavië

In Moldavië wachten talloze must-sees om door u ontdekt te worden. Rijd met de huurauto naar meren, parken en historische gebouwen van Moldavië en verken de andere hoogtepunten met de huurauto. Met het juiste voertuig bereikt u al uw gewenste bestemmingen flexibel en onafhankelijk van het openbaar vervoer.

Mis deze hoogtepunten niet:

bestemming voor een dagtocht Afstand van KIV Reistijd van KIV
Orheiul Vechi 66 km 1 uur 20 min.
Soroca 167 km 2 uur 25 min.
Ștefan cel Mare Central Park 14 km 30 min
Curchi Klooster 69 km 1 uur 15 min.
Lacul Valea Morilor 16 km 35 min
Vesting Bender 50 km 55 min