Huurauto Marignane

Huurauto Marignane

Teruggave op een andere locatie
7
Tage

Uw recent geselecteerde huurauto

Laatst bekeken huurauto
Ophalen:
Inleveren:
Huurauto Alamo Huurauto Europcar Huurauto TUI Huurauto Hertz Huurauto Enterprise Huurauto Rentalcars.com
Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat

Huurauto Marignane

Marignane, een stad met 35.000 inwoners in de buurt van Marseille, biedt zich aan met een typisch Zuid-Franse flair voor ontspannende dagen. Het verkennen van Marignane met een huurauto geeft u individuele vrijheid en geeft u de mogelijkheid om de fascinerende omgeving te ontdekken. Op ons vergelijkingsportal kunt u een huurauto voor Marignane boeken, de levering vindt plaats bij een huurauto in Marignane of op de luchthaven van Marseille (IATA code MRS). De luchthaven is verbonden met Marignane via de A55. Marignane is een rustige voorstad van de mediterrane metropool Frankrijk en biedt enkele historische bezienswaardigheden. Het is ook perfect voor uitstapjes naar de Provence met een huurauto. Wat u kunt ontdekken door een auto te huren in Marignane wordt beschreven in de volgende gids.

Bezoek het kasteel in Marignane met de huurauto

De oude binnenstad van Marignane is een lust voor het oog met lanen, grote platanen op mooie pleinen en een gevarieerde architectuur. Het 14e eeuwse kasteel in het centrum is ook een bezoek waard. Een deel van het gebouw is openbaar, terwijl andere gebouwen door de overheid worden gebruikt.

Huur een auto om te ontspannen in Marignane

U heeft de huurauto in de stad nodig om de drie zwembaden en de 16 tennisbanen te bezoeken. U kunt ook naar het privé-strand van de nautische club op een meer rijden. U kunt ook de sportvliegtuigclub bezoeken en de vele mooie wandelroutes in de omgeving zijn het beste te bereiken met een huurauto vanuit Marignane. Naast het kasteel is er de kerk van Sint Nicolaas en de toren van de oude stadspoort te bezoeken.

Reis met de huurauto van Marignane naar Marseille

Als u met het vliegtuig bent aangekomen, weet u al de weg naar de autoverhuur van Marignane op de luchthaven. Volg de A55 en binnen enkele minuten bent u in het centrum van de beroemde havenstad.

Als u andere steden vanuit Marignane wilt bezoeken, vindt u in de onderstaande tabel potentiële bestemmingen voor dagtochten vanuit Marignane:

Bestemming Afstand tot Fès Duur
Marseille 23 km 27 min.
Montpellier 150 km 1h 50
La Ciotat 60 km 1h
Aix-en-Provence 30 km 30 min.

Let op de routes om te zien of er tol wordt geheven en vermijd deze indien nodig.

Met de huurauto naar Marseille

Marseille

Met de huurauto naar Marignane en omgeving

Op ontdekkingsreis in Frankrijk

Huur een auto om Marignane en omgeving te ontdekken

Het landschap rond Marignane is prachtig, groene bossen en rode aarde vormen een fantastisch contrast met de turquoise Middellandse Zee. Minder bezochte landwegen leiden u naar afgelegen dorpen, Aix-en-Provence ligt op slechts 25 km afstand. Aix-en-Provence is een bruisende universiteitsstad met veel historische bezienswaardigheden. De rit met de huurauto van Marignane loopt langs wijngaarden, kleine riviertjes en heuvels.

Huur een auto bij ons voor Marignane

Na het invoeren van uw reisdatum tonen wij u de aanbiedingen van elk autoverhuurbedrijf in Marignane en op de luchthaven. Dankzij de transparante vergelijking vindt u met een paar klikken een op maat gemaakte en goedkope huurauto voor Marignane. Een auto huren bij ons voor Marignane betekent ook het kiezen van praktische accessoires en nuttige diensten. Het geboekte voertuig wacht op u bij de autoverhuur in Marignane en u zit na een paar formaliteiten achter het stuur. Hieronder vindt u enkele tips voor het boeken en ophalen van uw auto bij de autoverhuur in Marignane.

Neem de autohuur voor Marignane over met creditcard


Als je een auto huurt voor Marignane moet je een borg betalen. Het bedrag zal de autoverhuur in Marignane op uw creditcard blokkeren. Houd er in dit verband rekening mee dat het niet mogelijk is om geld over te maken naar het autoverhuurbedrijf in Marignane of om het over te nemen met een prepaid kaart.

De huurauto voor Marignane zou idealiter volledig moeten zijn...

Het huren van een auto voor Marignane is eenvoudig mogelijk op ons portaal, wij raden ook een volledig omnium verzekering zonder eigen risico aan. Het beleid voorkomt dat u te maken krijgt met het autoverhuurbedrijf in Marignane in geval van trivialiteiten. Bij een ongeval dekt de verzekering alle kosten zonder dat u daaraan hoeft bij te dragen. Volledig verzekerd kunt u genieten van uw vakantie in Marignane met een huurauto.

Huur een auto voor Marignane om elke bestuurder optimaal te verzekeren

Wanneer u een auto huurt voor Marignane, dekt de verzekering u alleen als contractant. Elke extra bestuurder moet worden gecontracteerd door het autoverhuurbedrijf in Marignane om de verzekeringsdekking te verlengen. Deze kleine formaliteit is van groot belang als de extra bestuurder met de huurauto een ongeluk veroorzaakt in Marignane. Als u beschermd bent door de vermelding in het huurcontract, zijn er geen extra kosten voor u.

Is de eenrichtingsautoverhuur voor Marignane nuttig?

Als u een auto huurt voor Marignane om daarna een roadtrip te maken, moet u een enkele reis maken. U haalt de auto op bij de autoverhuur in Marignane en geeft bij de reservering een verhuurstation aan voor teruggave.

Huur een auto en rij in Marignane

Goede wegen, adequate bewegwijzering en alom bekende verkeersregels maken het rijden met een huurauto in Marignane gemakkelijk en aangenaam.

Test winnaar
Service die overtuigd
Méér dan 34.000 tevreden klanten
4,5 / 5
Gratis annuleren
Wij helpen u graag bij uw boeking!
booking@driveboo.com

Uw voordelen met Driveboo

  • Auto's huren vanaf 18 en voor jonge bestuurders jonger dan 21 respectievelijk 25 jaar
  • Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur
  • Autoverhuur zonder aanbetaling, creditcard en eigen risico
  • Geen verborgen kosten door transparant kostenoverzicht
  • Aanbiedingen voor goedkope huurauto's en leuke promoties
  • Talrijke klantrecensies en onafhankelijke aanbevelingen
  • Express Service en lange termijn verhuur
  • Goedkoop busjes huren
  • Grote keuze aan uitrusting, ophaallocaties, verzekeringen en aanvullende diensten
  • Prijsvergelijking van alle belangrijke autoverhuur aanbieders