Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Tromsø

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Julian: “Perfect, alles werkte perfect. Waar voor je geld.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Tromsø
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Tromsø

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Tromsø bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 43 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. VW Up
4 Dagen van 05.04 - 09.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 45 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Peugeot 208
4 Dagen van 05.04 - 09.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 51 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Volkswagen Up
4 Dagen van 05.04 - 09.04.2024
Voorbeeld auto

Adembenemende landschappen, fjorden en noorderlicht - dit is wat u te wachten staat tijdens uw zomervakantie in Tromso. Boek een goedkope huurauto in Tromso Luchthaven. Vergelijk de prijzen van autoverhuur bedrijven in Tromso Luchthaven met elkaar. Uw reis naar het noorden van Noorwegen wordt gegarandeerd onvergetelijk.

Autoverhuur op Tromsø Luchthaven

Noorwegen Bergen

Wilt u een auto huren op Tromsø Luchthaven? Hier vindt U alle belangrijke informatie over het huren van een auto op de noordelijke luchthaven. Noorwegen, een perfect land voor een huurauto tour. Prachtige natuur, berglandschap, Noorse gastvrijheid en nog veel meer. Het is in ieder geval duidelijk dat Noorwegen zeker een goede keuze is voor uw volgende vakantie. Tromsø Airport - TOS is de grootste luchthaven in de regio Nord-Norge, het noordelijkste deel van het land. Zin in een natuurspektakel? Door zijn geografische ligging is Tromso ook de stad van waaruit u het wereldberoemde noorderlicht het best kunt zien. Een auto direct op de luchthaven huren is de gemakkelijkste oplossing. Direct na aankomst flexibel met de huurauto de weg op en het noorderlicht bewonderen.

Direct op de luchthaven vindt u de volgende autoverhuurbedrijven:

  • Avis
  • Europcar
  • Begroting
  • Sixt

Helaas zijn er rechtstreekse vluchten van Duitsland naar Tromso. Bijna elke Europese stad vliegt echter ook op Oslo . Goede vliegverbindingen vanuit Duitse steden naar Oslo hebben onder meer Lufthansa, EasyJet, Norwegian Airways of ook SAS Airlines.

Huur een auto op de luchthaven bij aankomst

Tromso Luchthaven

De eigen moderne luchthaven van de stad ligt op slechts ongeveer 15 minuten rijden van het centrum van Tromso. Het is zeker de moeite waard om per vliegtuig te reizen, aangezien de stad geen eigen treinstation heeft en ver naar het noorden ligt. Een vlucht vanuit Duitsland duurt ongeveer 4 uur. Bij aankomst hoeft u alleen maar direct naar het station te gaan in het terminalgebouw waar u een aanbieding heeft geboekt op de prijsvergelijking van MietwagenCheck. Na controle van de voertuigdocumenten en storting van de borgsom kunt u dan ook direct wegrijden. Is het mogelijk om op de luchthaven te tanken? Als het gekozen aanbod de "fair refuelling"-regeling omvat, krijgt u uw voertuig met een volle tank, maar moet u het inleveren zoals het is. Maar als u moet tanken, is dat geen probleem. Er is een benzinestation in de directe omgeving van het autoverhuurcentrum.

Ontdek de stad en de omgeving met een huurauto

Tromsø in de winter

Tromsø in de winter

Tromso heeft ongeveer 72.000 inwoners. In deze moderne stad in het uiterste noorden van Europa is de natuur vermengd met stedelijke flair. De belangrijkste reden waarom zoveel toeristen naar het noorden van Noorwegen reizen, is natuurlijk het noorderlicht, maar Tromso en omgeving heeft nog veel meer te bieden. Dankzij de ligging aan zee en de warme golfstroom heeft Tromso een relatief mild klimaat in vergelijking met andere gebieden zo ver naar het noorden. De landschappen rond de stad zijn een waar paradijs voor liefhebbers van de buitenlucht. Wandelen, vissen, zeilen, maar ook meer ongewone activiteiten zoals walvissafari's of hondensleeën kunnen dagelijks worden geboekt.

Hier kun je de afstanden zien van Tromso Airport naar verschillende bestemmingen.

Plaats Reistijd Afstand
Straumsbukta, Kvaløya eiland 35 min. 29 km
Finnsnes 2 uur en 15 min. 160 km
Bodø 8 uur 15 min. 535 km
Olavsvern 26 min. 22,9 km

Tips voor het huren

Huurauto bergen

Zin in een avontuurtje? In Noorwegen ben je op lange reizen vooral in de natuur. Het noorden is zeer dunbevolkt en de autoritten kunnen lang zijn. Daarom raden wij u zeker aan een tweede chauffeur te boeken als u niet alleen reist. Let op: alleen de hoofdbestuurder wordt geregistreerd bij het maken van een boeking. Er is een vergoeding voor elke extra bestuurder, zodat de verzekeringsvoordelen kunnen worden uitgebreid. Anders zal de verzekeringsdekking bij een schadegeval onzeker zijn. De autoverhuurvoorwaarden van het gekozen aanbod zullen u informeren over het bedrag van de vergoeding. De registratie van de tweede bestuurder kan rechtstreeks door ons serviceteam van Mietwagencheck gebeuren of ook door het verhuurstation op de dag van de huur.

Verzekering van uw huurauto

Hoe mooi de natuur en Scandinavië ook mogen zijn, u moet rekening houden met eventuele schade en verzekeringen, net als thuis. In principe moet worden gezegd dat elk aanbod ofwel een volledige omniumverzekering met eigen risico ofwel een volledige omniumverzekering zonder eigen risico omvat. Zoals de naam al zegt, bent u met de eerste verzekering aansprakelijk voor een bepaald schadebedrag. Het bedrag van de franchise is gewoonlijk even hoog als de waarborgsom die bij de aanvaarding van het voertuig wordt ingehouden. Bij de volledig omniumverzekering zonder eigen risico doet u ook een borgsom, die bij schade wordt ingehouden. U krijgt dit dan echter wel vergoed. U bent dus zelf niet aansprakelijk. Hoe wordt de storting gedaan? Normaal gesproken wordt hiervoor de kredietkaart gebruikt. Het bedrag wordt geblokkeerd op de kredietkaart tijdens uw huurperiode van het voertuig. Wanneer het voertuig in perfecte staat wordt teruggebracht, zal het bedrag onmiddellijk worden vrijgegeven. Voor verhuur in Tromso bevelen wij de volgende inclusieve diensten aan:

  • Onbeperkt aantal kilometers
  • Volledige omniumverzekering zonder eigen risico
  • Eerlijke brandstofregeling (vol/vol)
  • Glas- en bandenverzekering
  • Verzekering voor bodem en dak

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat