Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Praag-Ruzyně

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Rebekka: “Zeer duidelijke website. Snel en veilig boeken. Graag weer.”

1 van 10 beoordelingen voor de Luchthaven Praag-Ruzyně
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Praag-Ruzyně

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Praag-Ruzyně bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 20 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Peugeot 108
7 Dagen van 14.09 - 21.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 21 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. VW Polo
7 Dagen van 14.09 - 21.09.2024
Voorbeeld auto
vanaf 24 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Skoda Fabia
7 Dagen van 14.09 - 21.09.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Praag-Ruzyně

U vindt een breed scala aan huurauto's op Praag Airport. Met onze prijsvergelijker vindt u snel en eenvoudig de juiste huurauto voor uw vakantie in Praag en omgeving. Ontdek de Tsjechische Republiek in de zomer en beleef uw eigen persoonlijke avontuur. U kunt uw vakantie direct op de luchthaven van Praag beginnen door uw huurauto daar op te halen.

Boek een goedkope huurauto op Praag Vliegveld

Praag

Nog steeds op zoek naar een geschikte bestemming? Boek een huurauto op Praag Vliegveld en verken de hoofdstad van Tsjechië op een flexibele en persoonlijke manier. In Praag vindt u een onvergelijkbare flair tussen het Westen en het Oosten van Europa. Met uw eigen huurauto kunt u de mooiste bezienswaardigheden van de stad bezoeken. Ontdek bezienswaardigheden zoals de beroemde Karelsbrug of de Praagse Burcht. In het centrum van de stad kunt u zelfs de huurauto achterlaten en de stad te voet verkennen. Op de luchthaven van Praag wachten talrijke aanbiedingen van onze partners op u, zodat u daar de juiste huurauto kunt vinden.

Van de luchthaven van Praag naar de stad

Luchthaven borden

Heeft u een huurauto geboekt op Praag Airport? De luchthaven van de stad ligt niet ver van het stadscentrum, zodat u snel bij uw accommodatie kunt zijn of zelfs direct met uw sightseeing kunt beginnen. De bekende luchthaven Vaclav Havel van Praag ligt op slechts ongeveer 18 kilometer van het stadscentrum en is gemakkelijk te bereiken in ongeveer 25 minuten. Bij aankomst gaat u gewoon naar de plaatselijke autoverhuurbalies en haalt u uw huurauto op. Vervolgens rijdt u oostwaarts op Route 7 en bent u in het centrum van Praag.

Wat zijn de bezienswaardigheden in Praag?

Praag Oude Stad

Praag is een fascinerende stad met prachtige bezienswaardigheden. Met uw huurauto bent u snel in de oude stad, waar u ook gemakkelijk kunt rondwandelen. De stad gedijt op zijn bezoekers, levendige livemuziek in de voetgangerszone, straatartiesten in de oude binnenstad en de pintoreske steegjes en pleinen in het stadscentrum. Ga overdag op verkenning en geniet 's avonds van een heerlijk diner of drankje op het Stadhuisplein of in de typische bars van de stad.

De volgende bezienswaardigheden in Praag mag u niet missen:

  • Karelsbrug
  • Wenceslasplein
  • Kasteel van Praag
  • Astronomische klok op het stadhuis
  • John Lennon Muur
  • Praagse Heuvel
  • Het Vltava eiland Kampa

Leuke excursiebestemmingen in de nabije omgeving

Ook in de nabije omgeving van Praag vindt u tal van excursiemogelijkheden die u met uw huurauto gemakkelijk kunt bereiken. Rijd bijvoorbeeld naar de buurlanden Oostenrijk, Duitsland of Slowakije. Voordat u de grens overrijdt, dient u altijd bij uw autoverhuurbedrijf na te vragen of het mogelijk is om met de door u geboekte huurauto de grens over te steken. Vaak zijn er kosten aan verbonden of moet u vooraf extra betalen.

Met een huurauto kunt u de volgende plaatsen vanuit Praag gemakkelijk bereiken:

Stad Land
Passau Duitsland
Dresden Duitsland
Brno Tsjechische Republiek
Bratislava Slowakije
Wenen Oostenrijk
Passau

Passau

Bratislava

Bratislava

Wenen

Wenen

Belangrijke informatie over uw reservering

Online boeken

Wanneer u uw huurauto boekt, moet u altijd de boekingsvoorwaarden van de autoverhuurbedrijven zorgvuldig lezen. Na bevestiging ontvangt u alle benodigde documenten, zodat u daarna comfortabel aan uw reis kunt beginnen. U kunt de huurauto dan direct op de luchthaven van Praag ophalen. Zo kunt u vanaf de eerste minuut comfortabel en veilig reizen met uw huurauto. De volgende vragen kunnen u helpen bij de boeking:

Heb ik een kredietkaart nodig om de huurauto te boeken?

Over het algemeen heeft u een geldige credit card nodig om een huurauto bij MietwagenCheck te boeken. De meeste autoverhuurbedrijven eisen een creditcard om de aanbetaling voor het geboekte voertuig te kunnen doen. Nadat u de auto ongeschonden heeft ingeleverd, krijgt u de borgsom terug of wordt de kaart niet meer belast met dit bedrag. Controleer de huurvoorwaarden om te zien of een boeking kan worden gemaakt zonder creditcard.

Kan ik de huurauto weer annuleren?

Als er zich op korte termijn voor uw vakantie iets voordoet, hebt u de mogelijkheid om de huurauto tot 24 uur voor de huur kosteloos te annuleren. Informeert u zich a.u.b. over de exacte voorwaarden van uw persoonlijke boeking in de boekingsvoorwaarden van onze partners, aangezien sommige autoverhuurbedrijven slechts een gratis annulering tot 48 uur voor de huur toestaan.

Wat betekent eenrichtingsverhuur?

Met eenrichtingsverhuur kunt u uw vakantie nog flexibeler en vrij er maken. Wilt u uw reis beginnen in Praag en de huurauto ophalen op de luchthaven van Praag? Geef dan de gewenste locatie op als ophaalstation bij het zoeken naar de juiste huurauto. Als u het voertuig op een andere plaats wilt inleveren, dan kunt u deze informatie ook in het boekingsmasker invullen. Houdt u er rekening mee dat er hogere kosten in rekening kunnen worden gebracht voor het terugbrengen van het voertuig naar een andere locatie dan de ophaallocatie.

Ontdek Praag in het voorjaar

Karelsbrug

De lente is een uitstekende tijd van het jaar om Praag en omgeving te ontdekken. Met uw eigen huurauto kunt u vanaf het begin in alle comfort reizen en talrijke bezienswaardigheden verkennen.

Dankzij de aangename temperaturen is de lente een prima tijd om een wandeling te maken door de oude binnenstad van Praag. U kunt het stadscentrum gemakkelijk te voet bezoeken, want er zijn veel smalle straatjes die met een huurauto moeilijk te bereiken zijn. Een lange wandeling langs de rivier met een oversteek over de Karelsbrug is ook een leuke optie in het voorjaar.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat