Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven München

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jonathan: “Voor de 2e keer geboekt. Ideaal, ongecompliceerd, eerlijke prijzen.”

1 van 243 beoordelingen voor de Luchthaven München
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven München

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven München bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 24 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Toyota Aygo
4 Dagen van 30.05 - 03.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 25 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat 500
4 Dagen van 30.05 - 03.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
4 Dagen van 30.05 - 03.06.2024
Voorbeeld auto

Een zomer in München is ideaal om de mooie Beierse hoofdstad per huurauto te verkennen. Het beste wat u kunt doen is een goedkope huurauto op München Airport boeken en het zelf zien. Ontdek hoogtepunten zoals de Marienplatz, de Engelse Tuin en de Viktualienmarkt. Bezoek een van de vele biertuinen. Rijd met uw huurauto verder naar het prachtige Starnbergmeer of de Chiemsee. Op MietwagenCheck kunt u eenvoudig een overzicht krijgen van de beste huurauto aanbiedingen. Uw zomertrip naar München wordt gegarandeerd een avontuur.

Autoverhuur op de luchthaven van München

München Luchthaven

München Luchthaven

München, de hoofdstad van de Vrijstaat Beieren, verkennen met een huurauto? Niets is makkelijker! Er wonen ongeveer 1,5 miljoen mensen in de metropool op de uitlopers van de rivier de Isar. Daarmee is München de dichtstbevolkte grote stad van Beieren. München heeft een uitgebreid aanbod aan historische bezienswaardigheden. De stad is ook de thuisbasis van wereldberoemde evenementen. Als u voor de charme van de Beierse metropool bent bezweken, reist u waarschijnlijk met het vliegtuig. Maak gebruik van de vergelijking portal om de goedkoopste aanbiedingen voor autohuur te vinden van de autoverhuurbedrijven op Munich Airport MUC en boek online van tevoren. Als u de huurauto direct op de luchthaven in München ophaalt, bent u vanaf het eerste moment mobiel en onafhankelijk in München.

Beleef de lente in München met de juiste huurautoMenu-IntredeEvenementen

Eibsee, Beieren

Eibsee, Beieren

De temperaturen in het voorjaar behoren tot de aangenaamste, wanneer de winter langzaam voorgoed verdwijnt en het weer lekker warm wordt. De lente is altijd een voorproefje van de zomer die voor ons ligt. Bovendien kunt u eindelijk weer dingen doen die u in de winter niet kunt doen. Of het nu gaat om buiten zitten in een café, barbecueën in een park of gewoon genieten van de natuur, die langzaam weer tot leven komt. Breng maar eens een bezoek aan de beroemde Eibsee, die op anderhalf uur van München ligt. En geloof ons als we u vertellen dat het zeker de anderhalf uur waard is, want het wordt ook wel de "Maldiven van Beieren" genoemd omdat het water zo'n ongelooflijk mooie kleur heeft. Als de natuur u niet echt interesseert en u liever iets beleeft, bezoek dan zeker het Munich Spring Festival, een volksfeest dat een kleine versie is van het Oktoberfest en plaatsvindt tussen eind april en begin mei. Wat u ook wilt doen, u zult zich zeker niet vervelen in München.

Informatie over de luchthaven van München (MUC)

Uitzicht op München

De luchthaven van München is vernoemd naar Franz Josef Strauss en draagt de code IATA MUC . Met een totale oppervlakte van 1.550 hectare biedt de luchthaven plaats aan twee terminals en evenveel start- en landingsbanen. Met bijna 400.000 vliegtuigbewegingen en 42 miljoen passagiers per jaar is de maximale capaciteit van de luchthaven bijna uitgeput. Daarom staat de luchthaven op het punt een uitgebreide uitbreiding te ondergaan, met plannen voor nog een start- en landingsbaan en een nieuwe terminal. Vluchten van Europese en internationale luchtvaartmaatschappijen worden momenteel afgehandeld in terminal 1. De vluchten van Lufthansa en haar partnermaatschappijen worden afgehandeld in Terminal 2. De ambiance in elke terminal is buitengewoon modern en verrijkt met talrijke diensten.

Onderweg op de luchthaven MUC, München

Onderweg op de luchthaven MUC

Terminals 1 en 2 zijn verbonden met het tussenliggende Airport Center. Hier vindt u incheckbalies, reisbureaus, balies van luchtvaartmaatschappijen en de balies van alle autoverhuurbedrijven. Nadat u uw bagage hebt opgehaald, kunt u gemakkelijk te voet naar het autoverhuurcentrum gaan, waar u alle autoverhuurbedrijven vindt die op ons portaal staan vermeld. Omdat u op onze website al een geschikte auto tegen een redelijke prijs heeft kunnen huren, staat het geselecteerde autoverhuurbedrijf al op u te wachten met een kant-en-klaar contract. U hoeft nu alleen nog maar het contract op juistheid te controleren en vervolgens de huurauto op te halen bij het ophaalstation.

Tanken met uw huurauto op de luchthaven van München MUC

Er zijn veel benzinestations rond de luchthaven van München, waarvan sommige de klok rond open zijn. Andere tankstations hebben andere openingstijden in het weekend of op feestdagen. De volgende tabel geeft u een kort overzicht van detankstations die zich het dichtst bij de luchthaven MUC bevinden.

Naam Afstand tot de luchthaven MUC Open
AGIP 3,8 km 24 uur per dag
OMV 8,4 km 24 uur per dag
Esso 9,3 km 4 a.m. - 10 p.m.

Van de luchthaven MUC met uw goedkope huurauto naar München

Vanaf het ophaalstation van uw huurauto neemt u de Zentralallee tot de afrit van de luchthaven met de borden A9. Als alternatief kunt u naar München rijden via de parallel lopende Bundesstraße 301. De andere afslag leidt u via landwegen naar het district Erding. Op de snelweg heeft u 30 minuten nodig voor de ongeveer 30 kilometer naar München, maar de reistijd kan variëren door de grote verkeersdrukte.

De juiste verzekering voor de huurautoMenu-Intrede

Verzekering huurauto

De juiste verzekering kiezen

Wat de auto betreft, kunt u gerust opteren voor de goedkoopste offerte Wat de verzekering betreft, moet u echter altijd kiezen voor de premium versie: dit is een volledig omniumverzekering zonder eigen risico. Dit is de enige manier om uw voornemen om een voertuig te huren tegen een redelijke prijs consequent te realiseren. Waarom? Want bij een goedkopere verzekering kan het zijn dat u bij een ongeval een deel van de schade moet betalen. Met een omniumverzekering zonder eigen risico daarentegen maakt u geen verdere kosten, zelfs niet in geval van schade.

Met de huurauto de omgeving van München verkennenMenu-Entree

Het aanbod van bezienswaardigheden in de uitlopers van de Alpen is overweldigend groot. Hieronder vindt u enige informatie over de meest populaire hoogtepunten.

Skigebieden

Wendelsteinberg bij München

Wendelstein Mountain

In de winter is het aanbod aan vrijetijdsactiviteiten rond München net zo groot als in de zomer. Winterpret in alle variaties wordt aangeboden net buiten de stad of op het omliggende platteland. In het koude seizoen rust elk autoverhuurbedrijf op de luchthaven MUC zijn huurauto's uit met winterbanden. Dit zorgt voor optimale veiligheid bij het huren van een auto. Met de juiste uitrusting kunt u naar de volgende skigebieden:

  • Beierse Woud
  • Hocheck
  • Monte Kienader
  • Glonn
  • Beuerberg
  • Wendelstein Mountain

Meren

Tegernsee bij München

Tegernsee

Een auto huren tegen een redelijke prijs om de vele meren in de omgeving te ontdekken is een uitstekend idee in de zomer. Het aanbod van schilderachtige binnenmeren in de buurt van München is zeer divers. Elk meer heeft zijn eigen uitzicht en biedt individuele mogelijkheden voor vrijetijdsbesteding. Met een huurauto kunt u een dagtocht maken naar de Tegernsee, de Starnbergsee, de Ammersee of de Chiemsee . Deze vrij voorbeeldige selectie kan worden aangevuld met talrijke bestemmingen. Het beste kunt u uw autoverhuurbedrijf op de luchthaven MUC om meer informatie vragen.

Gastronomische aanbiedingen

Als u een auto huurt tegen een redelijke prijs, zal uw vakantiebudget niet onnodig worden belast. Dit betekent dat u het zich kunt veroorloven om meer uit te geven en bijvoorbeeld het gevarieerde gastronomische aanbod van de omgeving van München te ontdekken. Overal in de uitlopers van de Alpen, vooral in de buurt van meren of bezienswaardigheden, vindt u cafés met typische biertuinen. U kunt hierover ook informatie inwinnen bij uw autoverhuurbedrijf.

Inleveren van de huurauto bij het autoverhuurbedrijf op de luchthaven MUC

Straat in München

Komende uit de stad rijdt u via de A92 terug naar de luchthaven, tankt daar en laat de auto niet achter bij het ophaalstation, maar zet hem af in de ondergrondse parkeergarage. Aan het einde van de korte terugkeerprocedure hoeft u alleen nog maar de juiste terminal te kiezen en daar te wachten op vertrek. Idealiter zult u op uw volgende vakantiereis weer goedkoop een auto via ons portaal huren. Als transparant online vergelijkingsportaal werken wij samen met elk gerenommeerd autoverhuurbedrijf in het hele land.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

243 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven München

Beoordeling van Helen G.

“Uitstekende, snelle en vriendelijke service. We kregen een gloednieuwe auto in topconditie. Geen lange wachttijden bij de autoverhuur. Altijd blij om weer zaken met ons te doen.”

Beoordeling van Anna K.

“Ik kon mijn boekingsperiode gemakkelijk en goedkoop ter plaatse verlengen.”

Beoordeling van Sina J.

“Erg aardige service bij het ophalen. De terugkeer was ook zeer ontspannen en snel. Het kon niet beter. Top.”

Beoordeling van Thomas H.

“Zeer vriendelijk en bekwaam personeel!”

Beoordeling van Melanie L.

“Alles zeer professioneel, snel, ongecompliceerd!”

Beoordeling van Max B.

“Ik kon mijn huurauto 's avonds laat ophalen. Bovendien was het personeel van de autoverhuur zeer vriendelijk.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat