Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 92 beoordelingen voor de Luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 9 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
14 Dagen van 07.04 - 21.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 10 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Opel Corsa
14 Dagen van 07.04 - 21.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 13 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
14 Dagen van 07.04 - 21.04.2024
Voorbeeld auto

Op Madrid Barajas Airport kunt u direct aan het begin van uw wintervakantie in Spanje een huurauto ophalen. Vergelijk de prijzen van autoverhuur bedrijven in Madrid Barajas Luchthaven op onze portal en boek de beste deal. Verheug u op top winter hoogtepunten in Madrid, zoals het Museo del Prado, het Palacio Real of het Retiro Park, die u flexibel kunt bereiken met uw eigen huurauto.

Huurauto op de luchthaven van Madrid

Madrid

Elk jaar trekken veel vakantiegangers naar Spanje. Om op een ontspannen en flexibele manier van uw vakantie te kunnen genieten, is het een goed idee om uw huurauto direct op de luchthaven van Madrid (MAD) te reserveren en af te halen! Via MietwagenCheck kunt u het aanbod van vele gerenommeerde autoverhuurbedrijven op Madrid Airport vergelijken en zo de beste en goedkoopste deal sluiten. Dit maakt de overgang tussen vlucht en vakantie aangenaam en snel - want afgezien van het ontvangen van de sleutels van het autoverhuurbedrijf op de luchthaven van Madrid, hoeft u verder niets te doen!

Madrid en zijn luchthaven Barajas Madrid

Met 3,2 miljoen inwoners is Madrid de grootste stad van Spanje en de derde grootste metropool van West-Europa, na Londen en Berlijn. Madrid wordt al eeuwenlang beschouwd als het culturele, geografische en politieke centrum van Spanje. Madrid is van internationaal en nationaal belang als centrum voor financiën en handel. Bovendien zijn in de stad verschillende hogescholen, zes universiteiten en talrijke musea, theaters en andere culturele instellingen gevestigd. Madrid ligt in de Meseta, de hoogvlakte van Castilië, en wordt doorsneden door de Manzanares, een kleine rivier. De beste manier om Madrid te bereiken is rechtstreeks via de luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas. De luchthaven is de belangrijkste luchthaven van het land en verwerkt ongeveer 60 miljoen passagiers per jaar.

Adolfo Suarez Madrid Barajas Luchthaven

Adolfo Suarez Madrid Barajas Luchthaven

Autoverhuur op Madrid Luchthaven

Vanuit Duitsland is Madrid het snelst te bereiken met het vliegtuig. De luchthaven ligt ongeveer 12 kilometer ten noordoosten van het stadscentrum. U zou comfortabel van de luchthaven naar Madrid kunnen rijden met een huurauto, als u tijdig voor uw vertrek een geschikte auto goedkoop op ons vergelijkingsportaal boekt. U kunt bij ons voertuigen in elke categorie huren, niet alleen tegen een zeer redelijke prijs, maar ook met alle extra's die voor u belangrijk zijn. Na de landing op de luchthaven van Madrid (MAD), hoeft u alleen maar uw autoverhuurbedrijf te vinden en uw huurauto op te halen bij hun ophaalstation. Lees hieronder voor gedetailleerde informatie over Barajas Luchthaven, de autoverhuur locatie en het ophaalpunt.

Hoe vindt u uw autohuur op Barajas Luchthaven

Bewegwijzering op de luchthaven

De meeste leveranciers hebben balies in verschillende aankomsthallen op de luchthaven. Als u goedkoop bij ons heeft geboekt, kunt u de locatie van uw autoverhuurbedrijf op uw reserveringsbevestiging vinden. De shuttlebussen brengen u altijd snel naar de terminal waar uw huurauto zich bevindt. De bussen op de luchthaven MAD rijden overdag om de vijf minuten, alleen 's nachts moet je tot 20 minuten wachten op een shuttle.

Voordelig een auto huren bij ons - uw voordelen

Huur een auto

Op ons vergelijkingsportaal huurt u niet alleen een geschikt voertuig tegen een zeer redelijke prijs. Belangrijke accessoires, het best mogelijke verzekeringspakket, idealiter onbeperkte kilometers en andere noodzakelijke extra diensten kiest u al tijdens uw zoektocht. Vooral de one-way huur kan interessant voor u zijn, als u uw huurauto op Barajas Airport wilt ophalen en weer bij hetzelfde autoverhuurbedrijf op een andere luchthaven in Spanje wilt inleveren. Bovendien vindt u op ons portaal informatie over de in Spanje gebruikelijke voorschriften inzake tanken.

Wat zijn de concrete voordelen van het huren van een auto op de luchthaven?

  • Je krijgt een auto met een volle tank
  • U kunt uw reis meteen beginnen
  • U hebt een ruimere keuze dan in de verhuurstations in het centrum
  • U krijgt betere prijzen dan bij de verhuurstations in het centrum
  • U bespaart tijd, want u kunt meteen na aankomst vertrekken.

Bijtanken op de luchthaven van Madrid (MAD)

Benzinestation

In de regel krijgt u een volgetankte auto van onze partners. Dit betekent dat u meteen aan uw reis kunt beginnen en niet naar een benzinestation hoeft te gaan. U kunt onze huurauto's boeken met de voorwaarde "eerlijk tanken". Dit betekent dat u de auto ontvangt met een volle tank benzine en deze ook moet inleveren met een volle tank. Voordat u de auto naar de luchthaven terugbrengt, moet u dus een benzinestation vinden om de auto voor de laatste keer te tanken. Een benzinestation dat de klok rond open is, bevindt zich in de buurt van luchthaventerminal 2, die goed is aangegeven op de rondweg van de luchthaven en dus moeilijk te missen is.

Een huurauto ophalen op de luchthaven van Madrid: Waar moet ik rekening mee houden?

  • Heb een geel veiligheidsvest
  • Goed werkende remmen en lichten
  • Documenteer alle krassen of deuken

Autoverhuur Spanje: Informatie over het wegverkeer

De meeste wegen in Madrid en op de luchthaven MAD zijn in uitstekende staat, er zijn maar een paar regio's in heel Spanje waar u een jeep zou moeten huren om ze te verkennen. Qua verkeersregels verschilt Spanje weinig van Duitsland, alleen de straffen voor overtredingen zijn hier veel hoger dan hier. Vraag in dit verband aan uw autoverhuurbedrijf of de huurauto is uitgerust met een geel hesje met hoge zichtbaarheid, anders zou u in geval van nood wel eens 90 euro in rekening kunnen worden gebracht.

Welke parkeervoorschriften gelden er in Spanje?

Parkeervoorschriften Kleurcode
Geen parking Gele zigzag lijnen/gebroken lijnen
Niet parkeren of stoppen Gele ononderbroken lijnen
Betaalde parkeerplaatsen Blauwe lijnen

Huur goedkoop een auto en verken de omgeving van Madrid

Madrid staat vol met historische paleizen, musea en monumenten, maar als u meer van Spanje wilt zien, kunt u het beste uw huurauto gebruiken om op verkenning te gaan. Hieronder vindt u enkele bestemmingen die snel en comfortabel met de auto te bereiken zijn. Autohuur op MAD luchthaven kan u nog meer informatie geven over de omgeving van Madrid.

Met een huurauto van het vliegveld MAD naar kasteel El Escorial

El Escorial

Spaanse pracht en praal wordt geboden in het royaal opgezette kasteel El Escorial, ongeveer 60 kilometer buiten Madrid. Deze indrukwekkende mengeling van kerk, klooster en kasteel mag u niet missen. Om er te komen, verlaat u de hoofdstad niet via de M40 naar het vliegveld, maar volgt u de A30 en later de A6 naar San Lorenzo. El Escorial verbaast door zijn verreikende afmetingen; naast het klooster en de kerk omvat het complex een enorme bibliotheek van immense waarde en een koninklijke grafkamer. U kunt het absoluut bezienswaardige kasteelcomplex op eigen houtje verkennen of deelnemen aan een meertalige rondleiding.

Maak een uitstapje naar het San Juan reservoir op een warme dag

San Juan Reservoir

Spanje is bekend en geliefd om zijn hoge zomertemperaturen. Aangezien Madrid niet aan zee ligt, zoeken de plaatselijke bewoners verkoeling in het San Juan Reservoir, dat ongeveer 70 kilometer naar het zuiden ligt. Het tien kilometer lange meer ligt in de buurt van de stad San Martín de Valdeiglesias en is met een huurauto binnen een uur te bereiken via de M40 en de M501. Hier wachten doordeweeks afgelegen stranden met parkeerplaatsen, restaurants en bootverhuur op u. Aangezien de route naar het meer niet bijzonder goed is aangegeven, wordt u verzocht uw autoverhuurbedrijf op de luchthaven om informatie te vragen over hoe u er kunt komen.

Lente in Madrid - wat kunt u doen?

Tapas

Na de koude wintermaanden zijn het niet alleen de bloemen en bomen die in het voorjaar weer tot bloei komen. Het leven in de hoofdstad van Spanje komt ook echt op gang. U zult de gelegenheid hebben om in de lente van het nachtleven te genieten en te zien hoe het er in de frisse lucht aan toe gaat. Slenter overdag door de beroemde wijken van"Chueca" of"Malasaña" en ontdek de alternatieve kant van de stad. s Avonds mag u een klassieke tapasavond in een van de vele restaurants of bars niet missen.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

92 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Adolfo Suárez Madrid-Barajas

Beoordeling van Lea D.

“Alles verliep perfect en soepel! Zeer hoffelijke, vriendelijke, behulpzame en servicegerichte ondersteuning bij het ophalen en terugbrengen.”

Beoordeling van Simone S.

“De afhandeling bij Dickmanns Rent a Car verliep zonder problemen. Bij aankomst op de luchthaven moet u onmiddellijk het verhuurbedrijf bellen, want er is geen automatische afhaling. Dit voorkomt onnodige wachttijden bij de bushalte.”

Beoordeling van Valentin R.

“Verhuurder ter plaatse was super vriendelijk en alles werkte super snel. Hartelijk dank...”

Beoordeling van Gregor I.

“Huurauto schoon en goed uitgerust...service ter plaatse was zeer goed, aardig en beleefd...”

Beoordeling van Jens I.

“We kregen een gloednieuwe auto die zeer goed gemotoriseerd was. De transactie was vriendelijk en ongecompliceerd. Graag gedaan!”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat