Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Lima

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Karsten: “Ik heb de perfecte aanbieding voor mij gevonden. Hartelijk dank”

1 van 145 beoordelingen voor Lima
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Lima

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Lima bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 19 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Hyundai i10
7 Dagen van 10.06 - 17.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 24 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Volkswagen Up
7 Dagen van 10.06 - 17.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 23 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleine auto
bijv. Hyundai i10
7 Dagen van 10.06 - 17.06.2024
Voorbeeld auto

Huurauto Lima: Flexibel en zelfstandig reizen in Peru

Uitzicht over Lima, Peru

Uitzicht over Lima, Peru

Heb je er ooit van gedroomd om te beginnen in Lima met een huurauto en Peru te verkennen? Begin dan vandaag nog met het plannen van je avontuur door Peru. Boek een huurauto van Lima en ontdek zelf de hoofdstad van Peru. Neem een paar dagen de tijd om alle interessante bezienswaardigheden in Lima te bezoeken met een huurauto. U vindt de juiste huurauto voor u bij Car Rental Check. U kunt uw droomauto vanuit uw eigen huis boeken en na aankomst in Peru ophalen bij de autoverhuur in Lima. Waar wacht je nog op? Boek een huurauto en het Peruaanse avontuur kan beginnen!

Hier kunt u uw huurauto voor Lima ophalen.

Wil je mobiel en flexibel zijn vanaf het eerste moment in Lima? Dan kunt u uw huurauto direct na de landing op Lima Airport ophalen. Als alternatief kunt u na een inspannende vlucht een taxi nemen naar uw accommodatie. U ontvangt uw huurauto dan de volgende dag vers en alert bij een van de autoverhuurbedrijven in het centrum van Lima.

Welke bezienswaardigheden mag ik niet missen in Lima?

Plaza de Armas

Plaza de Armas, Lima, Lima

Plaza de Armas, Lima, Lima

De Plaza de Armas wordt beschouwd als de oudste plaats en daarom de belangrijkste bezienswaardigheid van Lima. Het plein wordt beschouwd als de geboorteplaats van de hoofdstad en staat sinds 1991 op de Werelderfgoedlijst van de UNESCO. Aangezien er geen auto's zijn toegestaan op de Plaza de Armas, is het het beste om de huurauto buiten te laten staan en te voet verder te gaan. De historische betekenis wordt ook weerspiegeld in de gebouwen rondom het plein. Kijk uit naar de kathedraal, het Palacio Arzobispal en het Palacio Gobierno. De Plaza de Armas is een hoogtepunt voor elke liefhebber van geschiedenis en cultuur in Lima.

Cerro San Cristobal

De Cerro San Cristobal is de lokale berg van Lima. Het ligt in de stad in het noorden van de oude stad aan de andere kant van de rivier. Als u wilt genieten van een prachtig uitzicht over Lima, dan is de Cerro San Cristobal een echte geheime tip. Van bovenaf, met een beetje geluk, kunt u de verschillende wijken, de arena, het stadion en de Plaza de Armas zien. Het beste is om een taxi of een bus naar de top te nemen.

Mirabloemen

Paragliding in Miraflores, Lima, Lima

Paragliding in Miraflores

Tempelpiramide Huaca Pucllana, Lima, Lima

Tempelpiramide Huaca Pucllana Pucllana

Miraflores is waarschijnlijk de meest populaire wijk van Lima. Er is voor elk wat wils: fijne eetgelegenheden, uitgestrekte stranden, kleurrijke winkels en nog veel meer. Bekijk paragliders, wandel door de goed onderhouden lanen of koop wat souvenirs van een van de vliegende kooplieden in het Parque Kennedy. Als u met de huurauto naar het Miraflores district van Lima reist, moet u ook de Huaca Pucllana tempelpiramide bezoeken. De naam betekent vertaald "plaats van het heilige spel". De Huaca is gebouwd van op elkaar gestapelde kleistenen en doet denken aan een boekenplank. Een bezoek aan de Huaca Pucllana brengt u terug in de tijd.

Waar moet ik op letten in Peru met een huurauto?

Onderweg in Lima, Peru

Verkeersregels in Peru

  • In Peru is legaal verkeer van toepassing.
  • Snelheidslimieten: 30-60 km/u in stedelijke gebieden, 60-100 km/u buiten stedelijke gebieden.
  • Alle zitplaatsen moeten worden bevestigd.
  • Bloed-alcoholgrens: 0,5 promille: 0,5 promille
  • In geval van ongevallen met de huurauto en gewonden onmiddellijk de politie en de ambulance bellen.
  • Belangrijke noodnummers:
Wie wil je bereiken? alarmnummer
politie 105
Ambulance en brandweer 116 of 222 02 22
pechservice 211 99 99

Reizen: Reizen naar andere Zuid-Amerikaanse landen met een huurauto

Ecuador

Quito, Ecuador

Onderweg in Ecuador

In Ecuador, charmante koloniale steden, spectaculaire vulkanische landschappen en adembenemende natuurreservaten wachten op je. Reis met een huurauto flexibel door het indrukwekkende land aan de westkust van Zuid-Amerika. Bezoek bijvoorbeeld Cotopaxi, een van de hoogste actieve vulkanen op aarde. Als je deze wilt beklimmen tijdens je reis naar Ecuador, kun je met je huurauto tot een hoogte van 4658 m. rijden. U moet dan te voet verder gaan. Het beste is om een berggids te boeken die u veilig naar de top brengt. De beklimming begint na een overnachting in de José Ribas schuilplaats kort na middernacht. Kijk uit naar het avontuur van Ecuador!

Colombia

Ciudad Perdida, Colombia

Ciudad Perdida

Colombia is zeker een reisje met een huurauto waard. Of het nu gaat om cultuur, natuur of sportliefhebber - in Colombia krijgt iedereen zijn geld. Neem bijvoorbeeld de huurauto naar het Parque Nacional Natural Tayrona. Het is gelegen tussen de Colombiaanse Caribische kust en de Sierra Nevada bergen. Het park loopt tot aan de monding van de Piedras rivier. Prachtige stranden, een unieke dierenwereld en een natuurlijke jungle wachten op je. Wie avontuurlijk is, kan ook de Ciudad Perdida - de "Verloren Stad" - bezoeken. Parkeer uw huurauto en zwerf door de jungle van Colombia. Ontmoet de inheemse bevolking, slaap in hangmatten en douche in de rivieren. U zult deze avontuurlijke reis nooit meer vergeten. Je kunt dat aan je kleinkinderen vertellen.

Bolivia

Ontdek Bolivia, het land van Quinoa en de fascinerende Uyuni-woestijn met een huurauto. Rijd door Santa Cruz, bezoek de heksenmarkt in La Paz of maak een boottocht op het Titikaka meer. Als je in Bolivia met een huurauto reist, kun je zoveel verschillende dingen ervaren dat je je zeker niet zult vervelen. Een hoogtepunt en een absolute must op je reis door Bolivia is de grootste zoutpan ter wereld: de Salar de Uyuni woestijn. Als u in de woestijn reist met uw huurauto tijdens het regenseizoen, zal het u herinneren aan een enorme spiegel, die ideaal is als achtergrond voor adembenemende vakantiefoto's.

Meer hoogtepunten in Bolivia:

  • Laguna Verde
  • Tiahuanaco
  • Laguna Blanca
  • Valle de la Luna
Kabelbaan in La Paz, Bolivia

Kabelbaan in La Paz

Salar de Uyuni, Bolivia, Salar de Uyuni, Bolivia

Op weg in de Salar de Uyuni

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat