Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Kempten

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 145 beoordelingen voor Kempten
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Kempten

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Kempten bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 39 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 05.05 - 12.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 40 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Peugeot 208
7 Dagen van 05.05 - 12.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 44 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. MG 4
7 Dagen van 05.05 - 12.05.2024
Voorbeeld auto

Vergelijk de beste huurauto's in Kempten

Uitzicht op Kempten

Ontdek Kempten en Allgäu met een huurauto

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair! De deelstaat Beieren, rond de Allgäu, is een populaire bestemming. De stad Kempten ligt midden in de prachtige Allgäu en is het perfecte vertrekpunt voor een rondrit met een huurauto. Rijd door Kempten en het omliggende platteland. Wees slim en vergelijk van tevoren de beste aanbiedingen voor autohuur. Onze transparante prijsvergelijking toont u alles op een duidelijke manier. Boek uw goedkope huurauto Kempten vanuit het comfort en gemak van uw eigen huis. Haal hem op in de stad of op het vliegveld en ga op weg!

Huur een auto en beleef Kempten flexibel

Aankomst op Allgäu-Airport Memmingen

Afhaling aan de Allgäu-Airport Memmingen

Een imposante achtergrond van massieve bergen en weelderige groene bergweiden bouwt zich op achter de alpine stad Kempten. Welkom in het hart van de Allgäu! In het zuidelijkste puntje van Beieren wacht u een schilderachtig natuurlandschap, evenals talrijke oude gebouwen en kerken.
huur goedkoop een auto via ons portaal en ontdek de prachtige streek. Welke weg u ook kiest om hier te komen, een huurauto staat tot uw onmiddellijke beschikking. Waar is de dichtstbijzijnde luchthaven van Kempten? De luchthaven Allgäu Memmingen is de dichtstbijzijnde luchthaven, op 25 minuten rijden. Daar op de luchthaven kunt u tegen een redelijke prijs uw huurauto klaarzetten en aan uw rondreis beginnen.

Kempten: ontdek de Allgäu met een huurauto

Via ons portaal hebt u de kans om goedkoop een auto te huren en vervolgens het schilderachtige platteland en de charmante omgeving te verkennen. De stad heeft veel te bieden en u zult de vrijheid zeer op prijs stellen. Verken alles wat u wilt met uw huurauto. Vervul uw lang gekoesterde droom en huur een echte luxe auto of een cabriolet tegen een redelijke prijs en geniet van Kempten en omgeving.

Welke bezienswaardigheden in Kempten mag u niet missen?
  • De Basiliek St. Lorenz
  • Het Kornhaus Museum
  • Het stadspark Kempten
  • Het Allgäuer Museum
De binnenstad van Kempten: traditie ontmoet moderniteit

U zult verbaasd zijn wat deze stad te bieden heeft. Nergens anders komen zoveel bouwstijlen samen op zo'n kleine ruimte. Traditie ontmoet moderniteit. Er is nauwelijks een andere manier om het te beschrijven. Bezoek musea, kerken en een van de vele restaurants met een hartige keuken.

Het hele jaar door coole evenementen: het BigBox-evenementencentrum

Het hele jaar door zijn er tal van concerten, live-evenementen en beurzen in het BigBox-evenementenhuis. Wanneer u ook in de stad bent, er is altijd wel iets te doen bij BigBox.

Insider-tips voor Kempten met de huurauto

Ontdek Kempten buiten de klassieke reisgids. Het vergt een beetje geluk om echt verborgen hoekjes te ontdekken. Voel je vrij om je huurauto te gebruiken om plaatsen in Kempten te vinden die (nog) onbekend zijn:

De natuur is de grootste schoonheid

Kastelen, kerken, oude gebouwen en musea zijn zeker meer dan een insider-tip voor deze streek. Als u naar Kempten reist, zult u deze prachtige verscheidenheid van verschillende stijlen van dichtbij meemaken en bij elke bocht zien. Voor deze streek is de natuur eerder de echte insider tip. Parkeer hiervoor echter de huurauto en ga te voet op pad.

Op naar de hoofdstad München !
Uitzicht op München

Met de huurauto van Kempten naar München

Profiteer van goedkope aanbiedingen voor huurauto's om een keer een langere reis te maken.
München ligt op 130 km van Kempten, wat een rit met de huurauto naar München gemakkelijk maakt. Als u al in het hart van de Alpen bent en in het zuiden van Beieren reist, dan ligt het voor de hand om een omweg te maken naar de hoofdstad van de deelstaat. Soms kunt u uw huurauto op de luchthaven van München inleveren als dat in uw reisplannen past. Ontdek hieronder meer over de aantrekkelijke one way autohuur.

De autoverhuur voor Kempten: interessante weetjes en feiten voor u

In het algemeen geeft MietwagenCheck u alle vrijheid die u nodig heeft. Wij proberen uw reis al bij de boeking tot een ware belevenis te maken. Stel individuele filters in naar uw smaak.

Maar wij helpen u ook graag met onze kant-en-klare dienstenpakketten, die er als volgt uitzien:

Dienstenpakket inbegrepen diensten
Basis Eerlijke brandstofregeling (vol/vol); volledig omnium & diefstalbescherming
Plus + Zonder eigen risico; + Alle kilometers gratis
Rondom zorgeloos + Bescherming van glas en banden

Speel het veilig: Volledige omniumverzekering zonder eigen risico

In alle aanbiedingen op MietwagenCheck is in principe de wettelijke aansprakelijkheid inbegrepen. Dit beschermt je in algemene zaken. Je rijdt nog beter met een volledig uitgebreide verzekering. Dit beschermt u in ieder geval gegarandeerd. Met een allriskverzekering rijdt u risicoloos naar de mooiste plekjes van Beieren en daarbuiten! Bij veel aanbiedingen is de upgrade naar een volledige omniumverzekering al in de prijs inbegrepen.

Verzekeringen in vergelijking - Wat biedt het autoverhuurbedrijf nog meer aan?

Het kiezen van de juiste verzekering gemakkelijk gemaakt

Het kiezen van de juiste verzekering gemakkelijk gemaakt

U wilt uw auto huren met een extra verzekering? Gebruik dan de vergelijking van aanbiedingen om de verzekering op te nemen. Naast een glasverzekering kunt u ook kiezen voor een bandenverzekering. Bovendien biedt het autoverhuurbedrijf bescherming voor de onderkant van de auto. Dit wordt gewoonlijk aanbevolen als off-road rijden is gepland. Dus wanneer u de aanbiedingen vergelijkt, zorg er dan voor welke verzekering voor u in aanmerking komt. Alleen met de juiste verzekering heb je een goed gevoel als je met de auto op pad bent.

De borg: een zekerheid voor de verhuurder

De borg beschermt de huurauto

De borg beschermt het autoverhuurbedrijf

Welk autoverhuurbedrijf u ook kiest, er zal altijd een borgsom gevraagd worden. Het is nu meer dan gebruikelijk om de borgsom met een creditcard te betalen. Uiteraard krijgt u het bedrag van de aanbetaling terug na een geslaagde overdracht of wordt dit bedrag vrijgegeven op de creditcard.

Eenrichtingsverhuur: Ideaal voor rondreizen

Eenrichtingsverhuur betekent dat de huurauto bij een ander verhuurstation van het autoverhuurbedrijf mag worden ingeleverd dan waar u hem hebt opgehaald. Met onze internationale huurauto's rijdt u zonder grenzen. U kunt de huurauto bijvoorbeeld gemakkelijk inleveren op de luchthaven van Berlijn.

autohuur in Kempten: overweeg extra bestuurders voor langere ritten

Bent u van plan wat verder te rijden dan de directe omgeving van Kempten? Let dan op de extra bestuurder bij het vergelijken van aanbiedingen. Meer en meer stations bieden deze optie zelfs aan als een inbegrepen dienst. Met de extra bestuurder krijgt u de mogelijkheid dat een tweede bestuurder met de gehuurde auto mag rijden. Voor reizen die wat langer duren, is dit een groot voordeel. Maar soms kan het gebeuren dat de eigenlijke chauffeur ziek wordt en dan kan de extra chauffeur invallen. Indien u van deze optie afziet, kan de volledige verzekeringsdekking vervallen in geval van een ongeval of iets dergelijks.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat