Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Holguín

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 145 beoordelingen voor Holguín
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Holguín

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Holguín bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 96 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Geely CK 5dr A/C
7 Dagen van 22.07 - 29.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 103 € per dag
Compactklasse

De meest geboekte huurauto

bijv. Peugeot 301 4dr A/C
7 Dagen van 22.07 - 29.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 123 € per dag
Middenklasse

Een beetje meer ruimte en comfort kan geen kwaad!

bijv. BYD S6 5dr A/C
7 Dagen van 22.07 - 29.07.2024
Voorbeeld auto

Verken Holguín op een flexibele manier met een huurauto.

Verkeer in Cuba

Kijk uit naar spannende bezienswaardigheden, weelderig groene tropische bossen en adembenemende stranden in Holguín, die het beste verkend kunnen worden met een huurauto. Cuba staat bij veel vakantiegangers nog steeds op hun verlanglijstje als droombestemming in de winter van 2021 . Na de beperkingen van de Coronapandemie wil Cuba weer toeristen uit de hele wereld verwelkomen en zal het land vanaf november weer langzaam worden opengesteld voor reizen. Informeer naar de geldende reisvoorschriften voordat u het land binnenkomt en verheug u op een zorgeloze en ontspannen vakantie in Cuba. Vooral in de winter van 2021 is een reis naar Cuba met een huurauto de moeite waard, omdat u dan de winterse temperaturen in Europa kunt ontvluchten en ter plaatse van de zon en de warmte kunt genieten.

Wat is de beste tijd om naar Holguín te reizen?

Cuba Mojito

U mag Holguín zeker niet missen op een reis naar Cuba, want in de maanden mei, juni, juli, augustus en september wachten u in de stad in het oosten van Cuba zomerse temperaturen tot 33 graden en vele uren zon. De hoofdstad Holguín van de gelijknamige provincie ligt aan de voet van de heuvel Loma de la Cruz. Het is de op drie na grootste stad van Cuba, waar u een veelheid aan schatten uit het verleden kunt ontdekken. De beste manier om dit te doen is met een huurauto. Het is het beste om het juiste voertuig voor uw vakantie in Holguín op te halen zodra u op de luchthaven van Holguín aankomt. Zo kunt u meteen aan uw welverdiende vakantie in Holguín, Cuba, beginnen.

Is Cuba een veilige bestemming voor toeristen?

Cuba Inwoners

In Cuba kunt u over het algemeen zeer openhartige mensen verwachten die u graag laten kennismaken met hun cultuur. Het misdaadcijfer in Cuba is nul als gevolg van het beleid van het land en aanvallen op toeristen zijn uiterst zeldzaam. Zoals in elk ander land, doe niets wat u elders ook niet zou doen en behandel de plaatselijke bevolking, evenals andere toeristen, met respect. Dompel uzelf onder in de geschiedenis van Cuba en probeer te begrijpen waarom dit land en zijn inwoners zo uniek zijn. Met een reis in de nabije toekomst kunt u nog kennismaken met een echt oorspronkelijk Cuba, ver weg van het massatoerisme. Neem afscheid van de resorts aan de Caribische droomstranden en begin aan een ware ontdekkingstocht door een land vol geheimen en schatten. In tegenstelling tot de toeristische hotspots Havana en Varadero, leer je in Holguín veel meer van het land en de mensen kennen.

Wat zijn de leukste bezienswaardigheden in Holguín?

Loma de la Cruz

Als je door Holguín wandelt, merk je meteen de Spaanse invloed. Beklim zeker de 400 treden naar de top van de Loma de la Cruz heuvel. Van daaruit heb je een onvergetelijk uitzicht over de hele stad. U kunt uw huurauto gemakkelijk parkeren aan de onderkant. Het uitzicht over de stad is ook perfect voor een wandeling bij zonsondergang, aangezien de hoge temperaturen in de avonduren iets dalen, waardoor de wandeling veel gemakkelijker en aangenamer wordt.

Musea en parken

Als u het liever wat rustiger aan doet, kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het natuurhistorisch museum "Museo de Ciencias Carlos de la Torre", of een omweg maken naar de beroemde Cristal bierbrouwerij. Er zijn slechts twee inheemse biersoorten in Cuba, Cristal en Cubanero. Daarna nodigt het groene park "Calixto Garcia" u uit voor een gezellige en ontspannende picknick.

Verdere activiteiten

We hebben hieronder nog een aantal leuke activiteiten in Holguín voor u op een rijtje gezet:

  • Huifkartocht door Holguín
  • Bezoek aan het theaterpodium
  • Bezoek aan de "Casa de la Trova" club
  • Duiken, snorkelen, waterskiën, surfen en diepzeevissen

Met de huurauto naar de mooiste stranden

Playa Esmeralda, Holguín

Playa Esmeralda, Holguín

Naast fascinerende natuur en opwindende steden heeft Cuba natuurlijk ook zonaanbidders veel te bieden. Met een huurauto kunt u vanuit Holguín in korte tijd de volgende droomstranden bereiken, die u niet mag missen:

  • Playa Guardalavaca
  • Naranjo Bay
  • Cayo Saetia
  • Playa Esmeralda

Welke steden mag ik niet missen op een road trip?

Onderweg in Cuba

Onderweg in Cuba

De aantrekkelijke ligging van Holguin in het oosten van Cuba is het perfecte vertrekpunt voor verdere verkenningen met uw huurauto. Veel vakantiegangers beschouwen bijvoorbeeld het nabijgelegen Santiago de Cuba als de meest bezienswaardige plaats op het Caribische eiland. Hier kunt u bijzonder authentieke salsa verwachten op warme Caribische zomeravonden. Laat u zich niet afschrikken door de afstanden van de verschillende plaatsen, want u kunt altijd een korte tussenstop maken in kleine plaatsjes langs de kust op weg naar uw volgende gewenste bestemming.

Als u van plan bent om met uw huurauto een rondreis door Cuba te maken, dan moeten deze andere steden zeker op uw lijstje staan:

Bestemming Afstand van de luchthaven van Holguín Reistijd
Havana 755 km 9 h 35 min
Varadero 705 km 9 h 35 min
Trinidad 470 km 6 h 55 min
Santiago de Cuba 145 km 2 h 15 min
Cienfuegos 545 km 7 h 45 min
Baracoa 260 km 3 h 50 min
Havana

Havana

Varadero

Varadero

Driveboo Tip:

Met onze filter voor onbeperkte kilometers hoeft u zich geen zorgen te maken over verborgen extra kosten. Als alternatief voor deze functie, kunt u een alternatieve drop-off locatie in onze zoekopdracht selecteren, mocht uw terugvlucht niet vertrekken vanaf uw vertreklocatie.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat