Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Hannover

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Anton: “Alles zeer eenvoudig en begrijpelijk. Bedankt voor een geweldige vakantie!”

1 van 170 beoordelingen voor Hannover
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Hannover

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Hannover bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 25 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
14 Dagen van 10.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 25 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Renault Zoe
14 Dagen van 10.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Opel Adam
14 Dagen van 10.05 - 24.05.2024
Voorbeeld auto

Vergelijk autoverhuurbedrijven in Hannover & bespaar op Autoverhuur Menu-Entry:

Hannover Oude Stad

Hannover Oude Stad

Er wonen meer dan een half miljoen mensen in Hannover. De hoofdstad van Neder-Saksen staat bekend om zijn spannende beurzen, kunst en cultuur en om zijn muzikale diversiteit. Voor uw reis naar Neder-Saksen kunt u gebruik maken van Hannover-Langehagen Airport of een goedkope huurauto boeken bij Car RentalCheck. Of het nu gaat om een familievakantie of een zakelijke afspraak - een huurauto zorgt voor de nodige mobiliteit. Zo kunt u de mooiste activiteiten eenvoudig en gemakkelijk plannen.

Ontdek Hannover in het voorjaar

Herrenhäuser tuinen

Het voorjaar biedt u vele mogelijkheden en activiteiten die u in Hannover kunt ervaren. Het is een zeer aangename tijd van het jaar wanneer de temperaturen ons een voorproefje geven van de zomer. Of het nu gaat om een café in de oude stad of een wandeling in de Herrenhäuser Gardens. Wanneer de natuur langzaam ontwaakt uit de winter, kunt u het prachtig aangelegde parklandschap bewonderen.

Beleef de zomer in Hannover met de juiste huurauto

Maschsee

Wilt u de zomer van uw leven in Hannover meemaken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres, Hannover biedt u snel en eenvoudig toegang tot de bezienswaardigheden voor u en uw huurauto. Uw huurauto brengt u flexibel en zelfstandig naar elke bestemming. Met mietwagen-check.de vindt u de beste aanbiedingen voor uw verblijf in Hannover.

In de zomer is een excursie naar de Maschsee bijzonder aan te bevelen - of het nu gaat om een wandeling in de zon of een ontspannende dag aan het meer.

Zoek een huurauto op Hannover Airport HAJ

Vliegtuigen op de grond

Vliegtuigen op de grond

Hannover-Langenhagen Airport is een internationale luchthaven en het belangrijkste verkeersknooppunt voor de deelstaat Nedersaksen. Veel TUIfly-vakantievluchten vertrekken vanuit Hannover. Heeft u een huurauto nodig op het vliegveld? Als u in Nedersaksen op zakenreis bent, is een huurauto altijd de moeite waard. Door de prijzen bij MietwagenCheck te vergelijken vindt u verschillende aanbieders direct bij de terminal. Door de nauwe verbinding met de snelwegen A7 en A2 kunt u de luchthaven in alle richtingen bereiken.

Vind een redelijk geprijsde huurauto

Soms kan het moeilijk zijn om het beste aanbod te vinden. De beste manier om dit te doen is door eenvoudigweg prijzen te vergelijken op de website van Car RentalCheck. Bent u op zoek naar een redelijk geprijsde huurauto in Hannover? Geen probleem! In het zoekmasker kunnen alle wensen en gegevens individueel worden ingevoerd. Zo vindt iedereen de juiste huurauto voor de beste prijs. Met uw huurauto bent u flexibel en onafhankelijk van het openbaar vervoer. Zo kunt u Hannover en de omgeving en de vele hoogtepunten ervan naar hartelust ontdekken.

Hannover, de evenementenstad

zakelijke bijeenkomst

Plant u een evenement in Hannover? De stad staat bekend om zijn vele evenementen. In het Hannover Congrescentrum vinden jaarlijks meer dan 500 kleinere beurzen en congressen plaats. Grotere evenementen worden georganiseerd op het terrein van de Hannover Exhibition Grounds. Het is de grootste kermis ter wereld. In 26 beurshallen en met een overdekte oppervlakte van 496.000 m² worden evenementen over de meest uiteenlopende onderwerpen gehouden. Regelmatige evenementen zijn onder andere de Hannover Messe en CeBIT. Jaarlijks worden ongeveer 2 miljoen bezoekers geteld.

Huur een auto en beleef Hannover in de herfst

In de herfst is de stad bijzonder mooi, omdat de temperaturen nog steeds erg warm zijn, kunt u de oude stad en de omgeving perfect verkennen met een huurauto. Hannover is niet alleen de moeite waard voor een zakenreis. De stad van de miljoenen heeft zoveel meer te bieden. De vakantie in Hannover kan op een gevarieerde manier worden geregeld. Er zijn altijd genoeg bezienswaardigheden. Met uw huurauto bent u mobiel in de hele stad en omgeving en ontdekt u de mooiste plekjes en bezienswaardigheden.

De binnenstad
Hannover-Centrum

Parkeer uw huurauto in de buurt van de oude stad en verken het centrum van de stad te voet. De 14e eeuwse marktkerk verschijnt in haar rode en bruine glinsterende kleuren. Het is een echte mijlpaal voor de stad Hannover. Zoals veel gebouwen wordt ook dit gebouw gekenmerkt door de Noord-Duitse baksteengotiek. Als u doorgaat met wandelen vindt u een soortgelijke stijl ook in het oude stadhuis. Een grote kans om alle andere gebouwen, binnenplaatsen en musea te leren kennen is een stadstour. Leun achterover en geniet van de historische geschiedenis van Hannover.

Alle bezienswaardigheden van het stadscentrum zijn hier te zien:

  • Marktkerk
  • Oud stadhuis
  • Maschsee & Maschpark
  • Nanas
  • Hannover Staatsopera
Het nieuwe stadhuis
Hannover Nieuw Stadhuis

Veel mensen denken dat het een kasteel is, maar het is eigenlijk het stadhuis en de hoofdzetel van het Hannoveraanse stadsbestuur. De zogenaamde booglift is uniek in de wereld. Het brengt je naar de koepel van het gebouw. Alleen verticaal dan onder een hoek van 17 graden. Vanaf hier kunt u genieten van een prachtig uitzicht over de stad en de natuur. Het nieuwe stadhuis ligt naast de Maschsee. Het is een deel van het stadscentrum en dus gemakkelijk te voet te bereiken.

De Herrenhäuser tuinen

Het tuinensemble is een toeristisch hoogtepunt. Een prachtig voorbeeld van Europese tuinkunst de Herrenhäuser Gardens. De barokke tuinen zijn een van de best bewaarde in Europa. Daarnaast is er ook nog het kasteel Herrenhausen, de botanische bergtuin, een conferentiecentrum en de Engelse Georgentuin om te verkennen. Het complex is met een huurauto in ongeveer 15 minuten te bereiken vanuit het centrum. Er zijn verschillende parkeermogelijkheden direct bij het terrein.

Musea van de stad
Hannover Staatsmuseum

Hannover Staatsmuseum

In Hannover kunt u kiezen uit 40 galerijen en musea. Het Nedersaksische Staatsmuseum heeft vijf departementen. De staatsgalerie toont Europese kunst uit de 11e tot 20e eeuw. De tentoonstellingen omvatten het Franse en Duitse impressionisme. Op de afdeling natuurgeschiedenis kunt u een vivarium met 2.000 vissen, spinnen, amfibieën, hagedissen en insecten bewonderen, evenals tentoonstellingsstukken uit de plantkunde, de zoölogie en de geologie. De afdeling archeologie is gewijd aan de prehistorie en de vroege geschiedenis van Nedersaksen. Culturen uit de hele wereld zijn het onderwerp van de afdeling Volkenkunde. Bezoek het Japanse theehuis of laat u fascineren door de bijzonderheden van Afrika. Hannover heeft zich ontwikkeld van de middeleeuwse nederzetting honovere tot de huidige locatie voor beurzen. Mensen die geïnteresseerd zijn in geschiedenis leren in het Historisch Museum interessante feiten over de geschiedenis van de stad.

Ontdek de omgeving van Hannover met de huurauto

Hannover ligt in het midden van Duitsland. De stad is zeer goed aangesloten op het snelweg- en verkeersnetwerk. U wilt een road trip maken met een huurauto? Andere Duitse steden zijn dan ook zeer goed bereikbaar met een huurauto.

Stad Afstand
Hamburg 2 uur 15 minuten
Bremen 2 uur
Bielefeld 1 uur 20 minuten
Berlijn 3 uur

Hannover is een van de culturele en economische centra van de federale staat. Echter, als u wilt ontsnappen aan de drukte van de grote stad, is een huurauto precies het juiste vervoermiddel. Ook de omgeving van de stad heeft veel te bieden. Boek een huurauto met behulp van de prijsvergelijking die u zal helpen om de beste aanbiedingen van onze partners te vinden. Zo boekt en huurt u niet alleen veilig, maar ook goedkoop. Door de prijsvergelijking vindt u het juiste voertuig voor de uitgebreide familie, de reis voor twee of de middag met goede vrienden.

Nedersaksen Harz

Het Harz-laaggebergte

In de directe omgeving zijn de meren gemakkelijk te bereiken om te zwemmen, te zeilen of gewoon om te genieten. De Harz is een van de middelgebergten in Duitsland. Het ligt op het kruispunt van Thüringen, Saksen-Anhalt en Neder-Saksen. De hoogste berg van de Harz is de Brocken. Als u deze prachtige landschappen tegen een redelijke prijs wilt bereiken, is een huurauto de juiste keuze. De Harz is een populair wandelgebied, dat wandelaars uit de hele regio aantrekt.

Autoverhuurlocaties in de buurt van Hannover:

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

170 Ervaringen van onze klanten in Hannover

Beoordeling van Patrick J.

“Het personeel van Enterprise ter plaatse in Hannover was zeer bekwaam, vriendelijk en behulpzaam. De teruggave van het voertuig was snel en ongecompliceerd. Hartelijk dank...”

Beoordeling van Liam S.

“Zeer vriendelijk personeel dat alles in goede banen leidde en ook de individuele contractdetails nog eens uitlegde en...aanvullende vragen zeer deskundig beantwoord...”

Beoordeling van Amelia G.

“Ik heb een superauto: als nieuw en schoon. Alles ging goed. Bedankt.”

Beoordeling van Elise T.

“Alles verliep soepel. Zeer goede afhandeling bij het terugbrengen van de auto.”

Beoordeling van Hendrick D.

“Ik ben zeer tevreden met de transactie en het voertuig!”

Beoordeling van Pablo H.

“Zeer snelle afhandeling ter plaatse met sympathiek personeel.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat