Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Gerona

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Volker: “Alles is in orde en onproblematisch! Graag gedaan!”

1 van 57 beoordelingen voor Gerona
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Gerona

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Gerona bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 27 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Fiat 500
10 Dagen van 03.06 - 12.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
10 Dagen van 03.06 - 12.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 34 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
10 Dagen van 03.06 - 12.06.2024
Voorbeeld auto

Breng een onvergetelijke vakantie door in Girona met een huurauto

De Spaanse stad Girona (Spaanse naam Gerona) ligt in het noordoosten van Catalonië, ongeveer 30 kilometer van de Middellandse Zee, waar prachtige stranden van de Costa Brava wachten op vakantiegangers. De geschiedenis van Girona gaat ver terug in de tijd naar de Romeinen, die vorm gaven aan het stadsbeeld, dat nog steeds kan worden gezien vandaag, vooral in de oude stad.

Als u een auto wilt huren in Girona, zult u genieten van het rijden van een cabriolet langs de kust. De Frans-Spaanse grens in Le Perthus is met een huurauto te bereiken vanaf Girona na ongeveer 62 kilometer.

Het dichtstbijzijnde vliegveld is Girona International Airport (GRO), dat met de auto in 20 minuten van het centrum van het dorp, op ongeveer 13 kilometer afstand, te bereiken is. De luchthaven van Barcelona (BCN) ligt op ongeveer 120 kilometer afstand.

Girona beslaat een oppervlakte van 39,14 vierkante kilometer en herbergt bijna 100.000 inwoners. De rustige stad trekt jaarlijks duizenden toeristen aan. Rust en ontspanning, maar ook cultuur en entertainment worden gelijkelijk aangeboden. Hier kunnen land- en strandvakanties optimaal gecombineerd worden. Girona biedt vooral cultuurliefhebbers en individuele reizigers een perfect startpunt voor ontdekkingstochten met een huurauto, die goedkoop te boeken zijn via de vergelijkingsportal van autoverhuurbedrijven.

Met de huurauto naar interessante bezienswaardigheden

Als Catalaanse provincie tussen de Franse grens en Barcelona, is Girona een perfect startpunt voor talloze excursies om het land en zijn cultuur te leren kennen. Hier is het voordelig om aanbiedingen voor autoverhuur te verkrijgen om het land onafhankelijk  op zijn zeer speciale manier te kunnen ervaren.

Castillo de Aro aan de Costa Brava

Het dorp Castillo de Aro aan de Costa Brava van Girona City, op ongeveer 30 kilometer afstand, is met een huurauto te bereiken en is altijd een bezoek waard. Het strand Playa de Aro is bekroond met een kwaliteitszegel en is een van de mooiste strandgebieden van Spanje. Indrukwekkend is de dorpsidylle van het geklasseerde dorp, dat werd gebouwd rond een defensieve vesting.

Ook het kasteel Castillo de Benedormiens uit de 11e eeuw is een bezoek waard. De oude steegjes van Castillo de Aro stralen een bijzondere charme uit. De oude stenen huizen tonen de traditionele architectuur van Catalonië.

In het Museo de las Munecas bevindt zich een poppenmuseum waarvan de oude collecties indrukwekkend zijn. Deze bestemmingen aan de Costa Brava, in Spanje, zijn goed te bereiken met een huurauto.

Lloret de Mar en omgeving

Ongeveer 50 kilometer van Castillo de Aro en Girona, naast het toeristische centrum van Lloret de Mar, ligt de stad Blanes, die behoort tot de provincie Girona. Hier, naast het historische centrum, vindt u het kasteel van Sant Joan, het gotische paleis van de Graven van Cabrera en de fontein van de Carrer Ample, die gemakkelijk kan worden bereikt met de huurauto.

Lloret de Mar zelf is vooral populair bij jongere vakantiegangers. Het is slechts een paar minuten met de auto van Blanes naar Lloret de Mar, beroemd om zijn bruisende nachtleven, prachtige stranden en geweldige feeststemming.

Wie geïnteresseerd is in cultuur mag het kasteel Castell d'en Playa niet missen. De klim begint direct aan het strand. De inspanningen van de vele trappen worden beloond met een adembenemend uitzicht over de zee.

In het centrum van de stad bevindt zich de 16e eeuwse parochiekerk Sant Roma, met een uitzonderlijke architectuur.

Met de auto van Barcelona naar Mallorca

Een auto huren betekent niet dat je gebonden bent aan routes over land. Veerboten reizen meerdere keren per dag van Barcelona naar Mallorca.

Het is de moeite waard om een excursie naar Mallorca te combineren met een avontuurlijke tour door de wereld metropool Barcelona. Als u een huurauto wilt huren, mag u het adembenemende uitzicht over Barcelona vanaf de berg Montjuïc niet missen.

In het centrum van de stad kunt u uw huurauto parkeren bij het verkeersknooppunt Plaça de Catalunya en te voet naar de Romeinse ruïnes, het middeleeuwse stadscentrum en de geplande stad Eixample  lopen.

De boulevard La Rambla is de bekendste straat in Barcelona, die loopt langs het beroemde operagebouw Gran Teatre del Liceu in de richting van de haven.

Op Mallorca komt de veerboot aan in Alcudia. Diverse aanbiedingen bieden de overtocht in acht tot 10 uur aan. Van daaruit is het mogelijk om verder te rijden met een huurauto naar Palma de Mallorca in ongeveer 45 minuten.

De fascinerende klokkentoren of het Romeinse theater zijn slechts voorbeelden van de vele bezienswaardigheden in Alcudia. Als u van wandelen of klimmen houdt, vindt u een perfecte plek in het Tramuntana gebergte in het noordwesten. Het oude centrum van Alcudia op Mallorca nodigt u uit om te gaan winkelen in een oude stad flair.

Vanuit Valencia met een huurauto goedkoop naar Ibiza

De overtocht van Valencia naar Ibiza duurt ongeveer vijf uur. Aankomst is in St. Antoni de Portmany. Dit is de grootste stad aan de westkust en heeft een moderne kustsfeer. Het strand S'Arenal van St. Antoni is betoverend en gemakkelijk te bereiken met een huurauto. Het "Ei van Columbus" is hier. Het is de mijlpaal van St. Antoni en mag niet ontbreken op een lijst van bezienswaardigheden.

We rijden verder met een huurauto richting Ibiza stad, ongeveer 20 minuten  boven de daken van de stad Ibiza ligt de prachtige Santa Maria kathedraal, die een indrukwekkend uitzicht over de omgeving biedt. Het museum in de oude binnenstad van Ibiza biedt hedendaagse kunst.

Met de huurauto van het autoverhuurbedrijf kunt u verder rijden naar het mystieke steeneiland Es Vedrà. De overblijfselen van de ooit gezonken stad Atlantis zouden hier liggen.

De veerboot ligt op 30 minuten rijden van Ibiza stad. Hier kunt u aanbiedingen voor rondleidingen naar het rotseiland boeken.

Valencia ligt 320 km ten zuidoosten van de hoofdstad Madrid aan de Atlantische kust. Naast prachtige strandvakanties biedt Valencia tal van bezienswaardigheden. Of het nu gaat om de zijdebeurs in profane gotische stijl of de kathedraal van Valencia uit de 13e eeuw, Valencia telt tal van bezienswaardigheden. Het is ook de thuisbasis van het grootste aquarium van Europa, L'Oceanogràfic. De bloemrijke parken bieden pure ontspanning.

Met de cabriolet naar Madrid

Madrid is de hoofdstad van Spanje en maakt indruk met een architectonische mix van oudheid en moderniteit. Het is een van de grootste metropolen van Europa en biedt vakantiegangers een breed scala aan entertainment en zakelijke mogelijkheden.

Ook indrukwekkend zijn het centrum aan de Paseo de la Castellana, de hoogontwikkelde straten Alcalá en Gran Vía, het Palacio de Cibelesl en de overweldigende kathedraal Almudena in de stijl van het neoclassicisme.

Met de auto is het de moeite waard om langs Calle de Alcalá te rijden, een prachtige straat met talrijke gebouwen uit de Wilhelmijnse periode.

Hier in Madrid, bijvoorbeeld, kunt u uw reis beëindigen met uw eigen huurauto uit  Girona. De terugreis zou met het vliegtuig zijn vanaf de luchthaven Madrid-Barajas, op ongeveer 15 minuten rijden van het centrum van Madrid.

Als u met de huurauto terugkeert naar Girona, heeft u meer dan 700 kilometer te gaan naar het centrum van Girona.

Huurauto Gerona: Waarmee u rekening moet houden bij het huren van een auto

Als u een auto goedkoop wilt huren bij een autoverhuurbedrijf in Spanje, moet u profiteren van aanbiedingen die goedkoop zijn, maar bovendien omvatten aanbiedingen van Driveboo de standaard verzekeringsdekking die onopzettelijke schade aan de benadeelde partij kan dekken.

Om goed verzekerd te zijn in Spanje in het geval van schade aan de huurauto in Spanje, is het raadzaam om een extra verzekering af te sluiten. Aanbiedingen voor aanvullende verzekeringen zijn bij veel aanbieders tegen lage prijzen verkrijgbaar en ook online te boeken.

Bij het ophalen van een huurauto in Girona, is het belangrijk dat alle bestaande verf of carrosserie schade wordt geregistreerd door het autoverhuurbedrijf, zodat het niet kan worden toegeschreven aan de huurder aan het einde van de huurperiode.

Bij het huren van een huurauto is het belangrijk om een veiligheidsvest te hebben. In Spanje moet aan deze verplichting worden voldaan in geval van pech of een verkeersongeval.

Het huren van een auto direct op de luchthaven in Girona, Madrid of Barcelona is duurder dan boeken via de vergelijkingsportal. Het is de moeite waard om een auto te huren voor Gerona via de autoverhuur vergelijkingsportal, waarvan de aanbiedingen online kunnen worden bekeken, zelfs voordat u uw vakantie begint.

Naast het huren van een voertuig voor Girona, kunnen in de vergelijkingsportal ook aanbiedingen worden verkregen voor aanvullende verzekeringsdekking en de bijbehorende verzekeringen kunnen zonder problemen online worden afgesloten.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

57 Ervaringen van onze klanten in Gerona

Beoordeling van Roman M.

“Alles was in orde, maar de verzekeringsmaatschappij factureert niet rechtstreeks, je moet zelf vooraf betalen (tenzij je het all-round zorgeloos pakket hebt)...”

Beoordeling van Sammy L.

“Alles was in orde met onze huurauto, zelfs de schoonmaak was in orde.”

Beoordeling van Dieter R.

“Het was allemaal goed, het was alleen een beetje nadelig dat er niemand ter plaatse was toen de auto werd afgezet.”

Beoordeling van Bjoern L.

“Het personeel van de hotline was erg vriendelijk! Uiterst behulpzaam en competent. De auto was ook in topconditie, zo goed als nieuw, vriendelijke verhuurder en een mooi station op zich.”

Beoordeling van Florian P.

“De auto was in topconditie en het ophalen en wegbrengen was totaal ongecompliceerd. We kunnen Firefly uit Girona alleen maar aanraden.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat