Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Auto huren in Görlitz

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

Je kunt elke boeking bij ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huurperiode.

Om te annuleren, laat je dit gewoon binnen onze openingstijden aan ons serviceteam weten.

Gerhard: “Van het boeken tot het afleveren van de auto, alles ging geweldig.”

1 van 145 beoordelingen voor Görlitz
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Görlitz

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Görlitz bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 26 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
4 Dagen van 16.05 - 20.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Seat Ibiza
4 Dagen van 16.05 - 20.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
4 Dagen van 16.05 - 20.05.2024
Voorbeeld auto

Boek een huurauto in Görlitz

Stad Görlitz

Wilt u de oostelijke regio van Duitsland verkennen en flexibel onderweg zijn? Via MietwagenCheck boekt u de juiste huurauto voor uw reis naar Görlitz. Met een huurauto bent u onafhankelijk van andere vervoermiddelen en kunt u Görlitz en de nabije omgeving comfortabel bezoeken. Dankzij onze jarenlange ervaring in de autoverhuursector staan wij steeds aan uw zijde als een betrouwbare partner. Gebruik ons portaal om het juiste voertuig voor u te vinden. Of het nu gaat om een rondreis met het gezin of een korte vakantie met z'n tweeën - bij ons vindt u de huurauto die precies op uw wensen is afgestemd.

Welke autoverhuurbedrijven zijn er in Görlitz?

De stad Görlitz ligt in Saksen, aan de Poolse grens. Met een huurauto kunt u de regio verkennen en geweldige ervaringen opdoen. Wij helpen u om het grote aantal aanbiedingen in de gaten te houden en de juiste auto te vinden. Dankzij onze nauwe samenwerking met onze partners profiteert u van lage prijzen en aantrekkelijke diensten.

Welke touroperators vindt u in Görlitz?

  • Auto Europa
  • Avis
  • Begroting
  • Cardelmar
  • Europcar
  • Vakantie Auto's
  • Huurauto's.com
  • Zonnige auto's
  • Tui Cars
  • Keddy door Europa

Voordelen van een huurauto:

Wat zijn de voordelen van het boeken van een huurauto? Voor een reis tijdens een lang weekend of een leuke roadtrip met vrienden is er waarschijnlijk geen andere vervoersoptie met zoveel voordelen als een huurauto. Met een gehuurd voertuig bent u altijd onafhankelijk en flexibel. Stop waar u het beste bevalt en verken de streek in uw eigen tempo. Dankzij de talrijke verhuurstations hebt u altijd goede verbindingen en kunt u snel en gemakkelijk een huurauto krijgen. Bovendien kunt u, dankzij de extra diensten die u kunt toevoegen, uw boeking nog verder personaliseren. Zo kunt u bijvoorbeeld via ons portaal een passende verzekering afsluiten, een navigatiesysteem bestellen of een voertuig met een automatisch besturingssysteem selecteren. Laat u inspireren door onze aanbiedingen en kijk uit naar een onvergetelijke ervaring met uw huurauto.

Ontdek Görlitz met een huurauto

Met een huurauto kunt u de stad Görlitz gemakkelijk verkennen. Als u echter door het centrum van de stad rijdt, raden wij u aan de auto iets buiten het centrum te parkeren. U kunt de oude stad zeer goed te voet leren kennen dankzij haar aangename omvang. In de Middeleeuwen was Görlitz een belangrijk handelscentrum in Europa. U vindt er nog gebouwen uit de late gotiek, de barok en de renaissance. Görlitz heeft zowel de Eerste als de Tweede Wereldoorlog goed doorstaan. U vindt er goed bewaard gebleven gebouwen en meer dan 4000 monumenten. Bij een bezoek aan Görlitz mag u de volgende bezienswaardigheden niet missen:

  • Stadhuis van Görlitz: voor een prachtig uitzicht over de hele oude stad is het de moeite waard om het stadhuis te beklimmen. U kunt de kenmerkende stadhuistrap beklimmen en van het uitzicht genieten. Breng ook zeker een bezoek aan de klok op de stadhuistoren, die dateert uit de 16e eeuw.
  • Naturschutz Tierpark: het park is niet alleen een bezienswaardigheid op zich, maar ook een grote groene ruimte in de omgeving van de stad. Vooral als u met het hele gezin reist, is een bezoek aan het park een goed idee. U kunt deelnemen aan rondleidingen en activiteiten zoals ezeltochten of het voederen van dieren.
  • Landeskrone: de plaatselijke berg van de stad Görlitz, gelegen in het oostelijke deel van Opper-Lausitz. Mensen uit de regio worden altijd aangetrokken tot dit gebied, dat wordt beschouwd als een plaatselijk recreatiegebied. Als u van wandelen houdt, kunt u een bezoek brengen aan het Burghotel Landeskrone, dat een fantastisch uitzicht biedt vanaf de uitkijktoren. Hier hebt u niet alleen een prachtig uitzicht over de stad, maar ook over het meer van Berzdorf.
Driveboo Tip:

Als u in augustus naar Görlitz reist, mag u het straattheaterfestival Via Thea niet missen. Door middel van theatervoorstellingen en decoraties in de oude binnenstad wordt een authentiek inzicht gegeven in het leven in Görlitz in de Middeleeuwen.

Landeskrone Görlitz

Landeskrone Görlitz

De juiste verzekering voor uw huurauto

Verzekering

Een huurauto moet altijd goed verzekerd zijn. Om onverwachte kosten tijdens uw vakantie te vermijden, raden wij u aan om bij uw boeking te informeren naar het onderwerp van de verzekering. Via MietwagenCheck heeft u de mogelijkheid om direct bij de boeking een passend verzekeringspakket te boeken. Hieronder vindt u een overzicht van de diensten die in de verschillende verzekeringspakketten zijn inbegrepen:

Basisverzekeringspakket Plus verzekeringspakket Allround zorgeloos verzekeringspakket
Eerlijke regelgeving inzake tanken Eerlijk tanken Eerlijke tankverordening
Volledig omnium & diefstal bescherming Volledig omnium & diefstal bescherming Volledig omnium & diefstal bescherming
Zonder overmaat Zonder overmaat
Alle kilometers gratis Alle kilometers gratis
Glas- en bandenafdekking

Road trip door Saksen

Als u met een huurauto reist, is het de moeite waard verschillende omwegen in de regio te maken. Aangezien je in principe onbeperkte kilometers hebt, kun je zonder zorgen meer steden en attracties bezoeken. Wij raden u aan om de deelstaat Saksen nader te verkennen. U zult merken dat de afstanden tussen de bekendste steden niet erg groot zijn. Zo kunt u zelfs in korte tijd veel zien en ontdekken. Bijgaand hebben we een mogelijke reisroute samengesteld met de respectievelijke afstanden:

Van Naar Afstand en duur
Görlitz Dresden 1:20u - 110 km
Dresden Chemnitz 1:05 h - 78 km
Chemnitz Leipzig 1:00u - 83 km
Leipzig Bautzen 2:00h - 176 km
Bautzen Görlitz 0:40h - 60 km


Zwinger in Dresden

Zwinger in Dresden

De Thomaskerk in Leipzig

De St. Thomaskerk in Leipzig

Bautzen

Bautzen

Beleef de lente in Görlitz

Landeskrone

Dankzij zijn ligging is Görlitz een perfect vertrekpunt voor uitstapjes naar buurlanden zoals Polen of Tsjechië. In het voorjaar kunt u eerst de omgeving in Duitsland leren kennen en daarna ook gemakkelijk uitstapjes maken naar het nabije buitenland. Op een aangenaam warme lentedag is een bezoek aan de Landeskrone aan te bevelen, een 400 meter hoge berg die talrijke wandelmogelijkheden biedt. Als u geïnteresseerd bent in het culturele en historische deel van Görlitz, kunt u met een huurauto ook gemakkelijk het beroemde klooster St. Marienthal bereiken.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat