Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Londen City

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 145 beoordelingen voor de Luchthaven Londen City
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Londen City

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Londen City bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 40 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
5 Dagen van 18.08 - 23.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 51 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Opel Corsa
5 Dagen van 18.08 - 23.08.2024
Voorbeeld auto
vanaf 42 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
5 Dagen van 18.08 - 23.08.2024
Voorbeeld auto

Auto huren in Luchthaven Londen City

De hoofdstad van Engeland is een van de populairste reisbestemmingen in Europa. Met een huurauto kunt u niet alleen Londen verkennen, maar ook de omgeving. Zoek de juiste huurauto via MietwagenCheck en regel de laagste prijs voor uw huurauto op Londen City Airport. Ontdek Londen in de zomer en ervaar de unieke flair van de grote stad.

Autoverhuur op Londen City Luchthaven

Als u op London City Airport aankomt, bent u bijna in het hart van de Britse hoofdstad. De internationale luchthaven ligt ongeveer 10 km ten oosten van de City van Londen en is daarmee de dichtstbijzijnde van alle Londense luchthavens bij het stadscentrum. Om deze reden, en vanwege de nabijheid van het zakendistrict Canary Wharf, is het populair bij zakenreizigers. Met een huurauto bent u bijzonder flexibel. Vergelijk het aanbod van de vijf autoverhuurbedrijven op de luchthaven voordat u op reis gaat met behulp van MietwagenCheck en reserveer online een geschikt voertuig. Na de landing kunt u uw voertuig ophalen en rechtstreeks naar uw afspraken of reisbestemmingen gaan.

Boek een huurauto voor uw reis op de juiste manier

Dienstenpakket 1 Dienstenpakket 2 Dienstenpakket 3
Volledig uitgebreide verzekering en bescherming tegen diefstal Volledig uitgebreide verzekering en bescherming tegen diefstal Volledig omnium en bescherming tegen diefstal
Eerlijke regelgeving inzake tanken Eerlijke regelgeving inzake tanken eerlijke verordening inzake brandstofbevoorrading
zonder overdaad zonder overdaad
alle kilometers gratis alle kilometers gratis
bescherming van glas en banden
Tower Bridge Londen met de auto

Om de perfecte huurauto te reserveren, hebt u de mogelijkheid om de gewenste diensten en kenmerken te filteren of om te kiezen tussen drie verschillende servicepakketten (zie hierboven). Vergeet de optie extra bestuurder niet, want met deze optie bent u niet de enige gemachtigde bestuurder en kunt u dus ook uw metgezel laten rijden. Natuurlijk zijn er momenten dat u niet zeker weet of een huurauto wel geschikt is voor u en uw geplande vakantie, maar dat is geen enkel probleem. Hier bij Mietwagen-Check heeft u de mogelijkheid om de huurauto die u reeds gereserveerd heeft tot 24 uur voor het tijdstip van verhuur kosteloos te annuleren. Het enige waar u rekening mee moet houden is dat u ons op tijd informeert via e-mail(buchung@mietwagencheck.de) en vanaf 72 uur voor de verhuur ook per telefoon. Zorg er ook voor dat de kredietkaarthouder en de bestuurder identiek zijn, zodat u geen problemen krijgt met de huur.

Autoverhuur op Londen City Luchthaven

Op London City Airport vindt u de autoverhuurbedrijven Avis, Budget, Europcar, Green Motion en Hertz. De informatiebalies bevinden zich buiten de terminal aan de Hartmann Road op het luchthaventerrein, op 5 minuten lopen. Volg de borden vanaf de hoofduitgang van de terminal. Green Motion is gevestigd in het London Regatta Centre op Dockside Rd. Er is een telefonische pendeldienst beschikbaar voor luchtreizigers.

Transportverbindingen naar London City Airport.

De luchthaven heeft een station aan de Dockland Light Railway (DLR), een treindienst die Oost-Londen verbindt met het Londense metronetwerk. De treinen rijden elke 8 tot 15 minuten en brengen u in minder dan 7 minuten naar Canning Town of Woolwich Arsenal en in 17 minuten naar Stratford International. U reist zonder overstappen in 22 minuten van de luchthaven naar Bank DRL Station, in het hart van het zakendistrict van de City of London. London City Airport ligt in Zone 3, Oyster Cards en tickets kunnen worden gekocht bij het DLR loket op het station naast de terminal.

Londen Taxis Black Cabs zijn beschikbaar buiten het terminalgebouw. Een ritje naar de City van Londen kost ongeveer £30, naar het zakendistrict Canary Wharf ongeveer £14.

De luchthaven ligt vlak bij de A13 en met uw huurauto bent u in ongeveer 40 minuten in de City van Londen.

Met een huurauto naar de City of London

Wanneer u met uw huurauto de City van Londen binnenrijdt, moet u de Congestion Charge betalen. De congestieheffingszone wordt met camera's bewaakt en de eigenaar van het voertuig kan worden geïdentificeerd aan de hand van nummerplaatherkenning. De congestieheffing geldt dagelijks tussen 07:00-22:00 uur en kost £ 15. Er kan online, per telefoon of per app worden betaald.

Dit moet worden opgemerkt:

De spitsuren zijn 's morgens tussen 7.30 en 9.30 uur en 's avonds tussen 16.30 en 18.30 uur. U moet vermijden om rond deze tijden in Londen te rijden.

Sightseeing in Londen

De pulserende metropool aan de Theems zal u fascineren. De 2000 jaar geschiedenis en Britse tradities zijn alomtegenwoordig en vormen een interessant contrast met het moderne en multiculturele Londen. Een schat aan bezienswaardigheden, ongeveer 300 musea en galeries, 50 theaters en wereldberoemde warenhuizen, winkelstraten en markten maken de stad zo aantrekkelijk voor miljoenen toeristen uit de hele wereld. Wat je niet mag missen in Londen:

  • Buckingham Palace en de traditionele wisseling van de wacht.
  • Tower Bridge, vooral als hij opengaat
  • Big Ben en het beroemde klokkenspel van Westminster (niet tot 2021 wegens renovatiewerkzaamheden)
  • Tower of London en de legendarische kroonjuwelen
  • St. Paul's Cathedral en Westminster Abbey, de beroemdste kerken van Londen
  • Harrods, het chique warenhuis met Egyptische roltrap en veel glamour en pracht
  • Carnaby Street met beroemde restaurants zoals Kingly Court en Shakespeare's Head, een van de oudste pubs
  • Victoria and Albert Museum Londen, 's werelds grootste museum voor kunst en design
  • London Eye en The Shard, vanaf hier heb je het beste uitzicht

Er is iets heel speciaals aan Londen in de winter. De straten schitteren met magische kerstverlichting en de warenhuizen en winkels zijn versierd met uitbundige kerstversieringen. Hyde Park wordt omgetoverd tot een winterwonderland met glühweinkraampjes, draaimolens en vreugdevuren, en je kunt zelfs schaatsen rond Sommerset House. De grootste kerstboom van Londen op Trafalgar Square , een geschenk van Oslo voor de Britse steun in de Tweede Wereldoorlog, maakt elk jaar indruk op het publiek. Afernoon tea smaakt het best in deze tijd van het jaar en het Royal Opera House brengt u in de kerststemming met de Notenkraker.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat