Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Luchthaven Hamburg

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Oliver: “Eenvoudige en betrouwbare verwerking. Alles werkte perfect.”

1 van 276 beoordelingen voor de Luchthaven Hamburg
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Luchthaven Hamburg

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Luchthaven Hamburg bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 11 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleine auto
bijv. Toyota Aygo
10 Dagen van 08.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 11 € per dag
Kleinste auto

Alleen of met weinig bagage? Juiste keuze!

bijv. Toyota Aygo
10 Dagen van 08.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 18 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
10 Dagen van 08.04 - 17.04.2024
Voorbeeld auto

De zomer is ideaal om met uw eigen huurauto de Hanzestad Hamburg te verkennen. Boek een goedkope huurauto op Hamburg Airport en verken de stad op eigen gelegenheid. Rijd naar bezienswaardigheden als de Elbphilharmonie, de Reeperbahn of de Speicherstadt. Zoek verkoeling aan het Elbe-strand in Wittenberg, of rijd nog verder naar de Oostzee. Met een huurauto van Hamburg Vliegveld bent u altijd flexibel en onafhankelijk op de weg. Voor een snel overzicht van de beste aanbiedingen gaat u naar MietwagenCheck.

Autoverhuur op Hamburg Luchthaven

Haven van Hamburg

Haven van Hamburg

Als u op pad wilt met een huurauto van Hamburg Airport autohuur en Hamburg wilt verkennen, vindt u een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden en entertainment te vinden. Meer dan 60 theaters, meer dan 100 muziekclubs, ongeveer 60 musea en ontelbare concerten en evenementen nodigen cultuurliefhebbers en nachtbrakers uit voor een bewogen reis met een huurauto vanaf Hamburg Airport.

Het aanbod van verse vis in Hamburg betekent dat vooral visliefhebbers aan hun trekken zullen komen in schilderachtige havenrestaurants of elegante stadsrestaurants. Hier is het de moeite waard een auto te huren bij een autoverhuurbedrijf en op ontdekkingsreis te gaan. Het is praktisch als u uw auto vooraf online reserveert bij MietwagenCheck in de autoverhuur vergelijking en uw huurauto direct op Hamburg Airport kunt ophalen. Dit bespaart u tijd en geld wanneer u uw auto ophaalt bij het autoverhuurbedrijf op Hamburg Airport.

Beleef Hamburg in het voorjaar en de zomer met een huurautoMenu-IntredeEvenementen

Park in Hamburg

Het weer in de lente en zomer in Hamburg is zeer aangenaam met een hoogste gemiddelde temperatuur van 20-23°C. Niettemin dalen de temperaturen 's avonds tot ongeveer 12°C, dus het meenemen van een paar jassen of vesten zou alleen maar een voordeel zijn. U moet er ook rekening mee houden dat de zomer het seizoen is met de meeste neerslag, dus u kunt het beste een paraplu of regenjas meenemen. In de zomer komt de Alstermeer tot leven met joggers, ijssalons en boten. Ga mee met de boten en vaar over de wateren om de omgeving te verkennen. Als u een romantische avond hebt gepland, bezoek dan de openluchtbioscoop in het Sternschanzenpark, ga op de grond zitten met een picknickkleed en geniet van een film met een kom popcorn. Een andere zomeractiviteit die je in een park in Hamburg kunt doen, is je in het park uitspreiden met een wegwerpbarbecue en genieten van de barbecue in de prachtige natuur, omgeven door leven en vreugde.

Informatie over Hamburg Luchthaven

Hamburg Luchthaven

De luchthaven van Hamburg heeft de code IATA HAM . Het is gelegen in het dorp Fuhlsbüttel, op ongeveer 25 minuten met de huurauto van het centrum van Hamburg. Het is ook verdeeld in twee terminals en het hoofdgebouw. Aankomsten gaan via niveau 0, terwijl vertrekken via het eerste niveau gaat. De bagageafhandelingsfaciliteiten bevinden zich in de kelder. Als uw bagage verloren of gestolen is, zal het luchthavenkantoor u helpen.

Afstanden vanaf de luchthaven van Hamburg
Naam luchthaven IATA-code Afstand tot luchthaven HAM
Hannover Luchthaven HAJ 180 km
Luchthaven Bremen BRE 125 km
Luchthaven Berlijn TXL 315 km

Luchthaven Hamburg: Hoe kom ik bij mijn huurauto?

Parkeren op de luchthaven HAM

Een huurauto ophalen op de luchthaven HAM

Als u online een goedkope huurauto heeft geboekt en deze op Hamburg Airport wilt ophalen, kunt u de sleutels en documenten ophalen bij de balies van de desbetreffende autoverhuurbedrijven. U vindt in totaal zeven gerenommeerde autoverhuurbedrijven op Hamburg Airport in Terminal 2. De wandeling van het beveiligingscentrum naar de autoverhuurbedrijven duurt ongeveer vijf tot zes minuten, afhankelijk van het aantal personen. De in- en uitgang van de S-Bahn naar de luchthaven bevinden zich in de kelder.

Voordelig online een auto huren - Hamburg LuchthavenMenu-Instap

Uitzicht op Hamburg

Als u flexibel onderweg wilt zijn in Hamburg vanaf het moment dat u aankomt, is het een goed idee om uw huurauto direct op Hamburg Airport op te halen. Sommige autoverhuurders bieden een 24-uurs service voor uw huurauto na een voorafgaande reservering. U ontvangt de sleutel via speciale sleutelkastjes, waarvoor u een code krijgt om te openen.

Als alternatief kunt u de huurauto ook in het centrum van Hamburg ophalen. Zo kunt u na een vermoeiende vlucht een ontspannen taxi naar uw hotel nemen en de volgende dag op uw gemak uw huurauto ophalen bij het dichtstbijzijnde ophaalstation.

Dit moet worden opgemerkt:

Let in ieder geval op eventuele eerdere schade bij de overdracht van het voertuig. Deze moeten in het overdrachtsdocument worden opgesomd en in detail beschreven. U kunt ze ook documenteren met foto's.

Waar kan ik mijn huurauto bijtanken in Hamburg?

Auto tanken

Let op de tankvoorschriften voor uw huurauto

Als u online een auto huurt tegen een redelijke prijs voordat u aan uw reis begint, zijn er meestal aanbiedingen voor een zogenaamd tankarrangement. Zo kunt u beslissen of u uw auto met een volle of bijna lege tank wilt huren.
Als u goedkoop een auto huurt zonder volle tank, is het belangrijk te weten dat u op ongeveer 700 meter afstand een tankstation vindt aan de Langenhorner Chaussee 38. Vanaf de parkeerplaats van de huurauto rijdt u over de Flughafenstraße in de richting van Langenhorn en komt u vanzelf bij de Langenhorner Chaussee.

Dit moet worden opgemerkt:

De autoverhuurder dient schriftelijk vast te leggen welke tankbeurten niet zijn uitgevoerd. In de regel moet u de huurauto met dezelfde tankinhoud terugbrengen naar het ophaalstation of de luchthaven van Hamburg waarmee u de auto hebt opgehaald. Als de huurauto echter minder benzine bevat dan online geboekt, hoeft u de huurauto niet met een volle tank in te leveren.

Huur goedkoop een auto en rij weg van het vliegveld

Kaart van Hamburg

Vertrek van de luchthaven HAM

Hamburg Airport is gunstig gelegen in het noordelijke deel van Hamburg. In slechts enkele minuten rijdt u via de B33 naar de snelweg A7 in de richting van Neumünster, Kiel en Flensburg. Via de B4 bereikt u al snel de A7 in de richting van Hannover, Bremen en Lüneburg.

Direct in het luchthavengebouw bevindt zich het eindpunt van de S-Bahn van de luchthaven, die regelmatig rijdt en het centraal station van Hamburg bereikt. Via de B433 en de Saarlandstraße bent u met uw huurauto in ongeveer 20 minuten bij het centraal station. Met de S-Bahn duurt de reis ongeveer 35 minuten. Er zijn in totaal vier buslijnen (26, 274, 292, 606) die het stadscentrum van Hamburg met de luchthaven HAM verbinden.

Welke verkeersregels gelden er in Hamburg?

  • Rechts verkeer
  • Verplicht dragen van veiligheidsgordels
  • Kinderen jonger dan 12 jaar en 150 centimeter lang hebben een kinderzitje nodig
  • Binnen de bebouwde kom, maximumsnelheid: 50 km/u
  • Landwegen, maximumsnelheid: 100 km/u
  • Snelwegen, snelheidsbeperking: 130 km/u.

Deze bezienswaardigheden in Hamburg mag u niet missen met uw huurautoMenu-Intrede

Hamburg heeft zoveel te bieden dat je het bijna niet allemaal in korte tijd kunt zien. Met een huurauto bent u altijd flexibel en onafhankelijk van de tijd. Dan vindt u Hamburg Airport een ideaal vertrekpunt voor een sightseeing tour met talloze bezienswaardigheden.

Het Park Planten un Blomen in Hamburg

"Planten un Blomen"

Reeperbahn in Hamburg

Maak de Reeperbahn onveilig

Uitzicht op de Elbphilharmonie

Uitzicht op de Elbphilharmonie

Dierentuin Hagenbeck

De dierentuin van Hagenbeck ligt op slechts vijf kilometer van de luchthaven. Breng een onvergetelijke dag door met het bekijken van dieren. Mis het voederen van de roze pelikanen en de walrussen niet. Plezier voor het hele gezin is hier gegarandeerd.

Planten un Blomen

Met de huurauto van het autoverhuurbedrijf bereikt u "Planten un Blomen", een park met botanische tuinen en indrukwekkende waterfonteinen, in ongeveer 10 minuten met de auto. Hier kunt u picknicken en u oppeppen voor uw volgende avonturen.

Verdere hoogtepunten

U kunt ontspannen, dineren of gewoon de drukte bekijken op de Außenalsterpromenade, die 7,5 km verderop ligt. De Jungfernstieg ligt op slechts 20 minuten rijden met de huurauto, en de Reeperbahn en de grote kerk van St. Michaelis liggen op slechts 25 minuten afstand.

Driveboo Tip:

De nieuwsbrief van het vergelijkingsportaal informeert u regelmatig over goedkope huurauto aanbiedingen en u kunt tot 60 procent besparen op uw individuele verkenningstocht door Hamburg.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

276 Ervaringen van onze klanten in Luchthaven Hamburg

Beoordeling van Barbara H.

“Het vriendelijke en ervaren personeel handelde het ophalen en terugbrengen van de huurauto snel af.”

Beoordeling van Gabriele E.

“De verhuur was ongecompliceerd en zeer goed geregeld, vooral bij het terugbrengen van de auto. Ik zou het zo weer doen.”

Beoordeling van Dominic

“Alles werkte perfect. We zijn zeer tevreden.”

Beoordeling van Christian U.

“Deze verhuurder is aan te bevelen. Prijs en prestatie passen hier. De auto is in orde. Alles is in orde.”

Beoordeling van Nikola S.

“Zeer vriendelijke service, alles werkte geweldig.”

Beoordeling van Florian A.

“Snelle service, super nieuwe auto, alles werkte geweldig.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat