Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Dresden

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jana: “Vond de perfecte auto voor mijn reis zonder problemen.”

1 van 161 beoordelingen voor Dresden
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Dresden

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Dresden bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 21 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Smart EQ ForTwo
9 Dagen van 22.06 - 01.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 23 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Renault Zoe
9 Dagen van 22.06 - 01.07.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
9 Dagen van 22.06 - 01.07.2024
Voorbeeld auto

Autoverhuur Dresden - Reserveringstips

De Zwinger in Dresden - een meesterwerk van de barok

Zwinger in Dresden - een meesterwerk van de barok

Met een huurauto leren de bezoekers van Dresden de hoofdstad van de Vrijstaat Saksen van haar mooiste kanten kennen. Of het nu gaat om een dagtocht, een zakenreis of een meerdaagse vakantie: wie een auto huurt, is onafhankelijk en bereikt zijn bestemming in en rond Dresden flexibel, goedkoop en comfortabel. De pittoreske stad van kunst en cultuur ligt aan de Elbe en is vooral bekend om zijn indrukwekkende historische oude stad. Beide zijn verantwoordelijk voor het feit dat Dresden de bijnaam "Florence aan de Elbe" heeft gekregen. Talrijke bezienswaardigheden en bestemmingen wachten hier op de bezoekers. Om alle facetten van de hoofdstad te verkennen, kunnen reizigers hun huurauto ophalen en inleveren, bijvoorbeeld op de luchthaven van Dresden (DRS) of bij verschillende contactpunten in de stad. De luchthaven ligt aan de rand van de stad en is direct verbonden met twee snelwegen en een federale weg. Bestuurders kunnen dus snel en goedkoop met hun huurauto de stad bereiken. Geïnteresseerden kunnen hier vooraf de gewenste auto reserveren en door het vergelijken van de prijzen de beste aanbieding selecteren.

!
Saksisch Zwitserland

Saksisch Zwitserland

Elster Viaduct in het Vogtland

Elster Viaduct in het Vogtland

,

houdt u niet alleen van de vele musea en bezienswaardigheden, maar moet u ook de vele theaters in de deelstaathoofdstad van Saksen bezoeken. De Semper Opera, een van de grootste hoogtepunten van Dresden, ligt in de oude stad. Het monumentale gebouw maakt niet alleen indruk met zijn gevel, maar ook met zijn prachtige foyer en het auditorium, dat rijkelijk gedecoreerd is. Hier kunnen bezoekers genieten van opera's, balletvoorstellingen en symfonieconcerten. Een huurauto brengt culturele reizigers snel en goedkoop naar hun bestemming, zodat ze zonder stress kunnen genieten van het evenement dat ze hebben bezocht. Wie de voorkeur geeft aan theaters kan een huurauto nemen naar het Schauspielhaus, dat ook centraal gelegen is. Dresden heeft met het Kraftwerk Mitte een spannend nieuw cultureel centrum gecreëerd. In dit industriële monument speelt het Theater Junge Generation voor kinderen en jongeren, terwijl de Staatsoperetta van Dresden ernaast musicals en operettes opvoert. Het Energiemuseum en een evenementenlocatie waar regelmatig feesten worden gehouden, ronden de faciliteiten van Kraftwerk Mitte af. Ook andere unieke locaties zoals het cabaret Die Herkuleskeule, de Theaterkahn aan de oever van de Elbe, het Festspielhaus Hellerau of de zomerspeelplaats St. Pauli Ruin zijn met een huurauto gemakkelijk te bereiken voor cultuurliefhebbers.

Huur een auto en ontdek de hoogtepunten van de deelstaathoofdstad Saksen

In de zomer trekken openluchtevenementen de mensen naar Saksen. In Dresden is de Filmnächste aan de oever van de Elbe elk jaar een grote bezoekersmagneet. De films worden hier op een groot scherm getoond tegen de prachtig verlichte achtergrond van de oude stad. Ook nationale en internationale muzikanten treden hier op. Verdere zomerconcerten kunnen worden genoten door geïnteresseerden op het openluchtpodium Junge Garde in de Großer Garten. Dresden staat ook bekend om zijn grote straatfeesten. Als u bijvoorbeeld in augustus het stadsfestival wilt bezoeken, moet u een huurauto voor een redelijke prijs reserveren en naar de rand van het festivalterrein rijden. Een van de belangrijkste evenementen in de evenementenkalender van Dresden is de feestelijke Striezelmarkt, die van eind november tot 24 december op de Altmarkt plaatsvindt en bezoekers uit vele landen aantrekt. Het is een van de oudste Duitse kerstmarkten en biedt populaire regionale specialiteiten zoals de pruimenaardappel en de Dresden Stollen. Een prijsvergelijking laat zien welke huurauto de goedkoopste manier is om de seizoensgebonden hoogtepunten in Dresden te bereiken.

Excursies in Dresden: Ontdek de omgeving met de huurauto

Kasteel Pillnitz

Schloss Pillnitz

Hoewel de deelstaathoofdstad Saksen zelf al talloze bezienswaardigheden en vrijetijdsactiviteiten te bieden heeft, is het ook de moeite waard om een huurauto te nemen om de omgeving te verkennen. De gasten van Dresden kunnen naar Schloss Pillnitz rijden, dat aan de rand van de stad ligt. Het renaissancekasteel is ontworpen in Chinese stijl en herbergt een barokke lusthof en een kasteelpark. Een ander voorbeeld van de indrukwekkende Saksische architectuur is het jacht- en barokkasteel Moritzburg, dat op een kunstmatig eiland in de grote kasteelvijver troont. Ook het nabijgelegen Elbezandsteengebergte is een bezoek waard. Bergen van karakteristieke zandsteen kenmerken het veelzijdige middelgebergte. In de omgeving van Dresden zijn ook veel idyllische stadjes te vinden. In Meissen bijvoorbeeld, de plaats waar het wereldberoemde Meissen-porselein wordt geproduceerd, ontdekt de bezoeker een indrukwekkende oude stad, die uitmondt in het laatgotische Albrechtsburg en de gotische kathedraal. Andere grote steden in Saksen zoals Leipzig en Chemnitz zijn ook gemakkelijk te bereiken vanuit Dresden met een huurauto

.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

161 Ervaringen van onze klanten in Dresden

Beoordeling van Helen O.

“Zeer hoffelijke, uiterst vriendelijke, communicatieve en absoluut klantgerichte service aan de autoverhuurbalie. Ik zal de volgende keer graag weer boeken!”

Beoordeling van Tom B.

“Helaas was mijn vlucht vertraagd, dus moest ik extra betalen. Desondanks verliep de overdracht en teruggave van de huurauto probleemloos.”

Beoordeling van Alexander S.

“Ondanks het late ophalen werden we zeer vriendelijk ontvangen door een aardige medewerker. Ze heeft ons de hele procedure tot aan de teruggave van de huurauto in detail uitgelegd. Ze bood ons ook een auto aan in een hogere categorie met navigatie voor een kleine meerprijs, die we dankbaar accepteerden. Het terugbrengen van de auto verliep vlot, zelfs buiten de openingstijden.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat