Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Dortmund

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Christoph: “Echt een super portaal. Prijzen onverslaanbaar laag.”

1 van 61 beoordelingen voor Dortmund
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Dortmund

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Dortmund bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 32 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Smart EQ ForTwo
5 Dagen van 17.05 - 21.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Renault Zoe
5 Dagen van 17.05 - 21.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 41 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
5 Dagen van 17.05 - 21.05.2024
Voorbeeld auto

Door het Ruhrgebied en Dortmund met een huurauto

Dortmundse binnenstad

Dortmund is de achtste stad van Duitsland met iets minder dan 600.000 inwoners. Bovendien is het niet alleen een deel van de grootstedelijke regio Rijn-Rhur, maar ook de grootste stad. Wilt u een roadtrip maken in Dortmund? Er zijn genoeg bezienswaardigheden en bestemmingen om een reis naar de stad in Nordrhein-Westfalen met een huurauto onvergetelijk te maken. U bespaart niet alleen geld als u vooraf huurt, maar u bespaart ook tijd. Door op MietwagenCheck te zoeken naar huurauto's kunt u precies het juiste aanbod voor u kiezen.

Via Dortmund in het voorjaarMenu-Entry

Dortmund bij nacht

In het voorjaar begin je meer van de natuur te genieten. Waar beter dan in een park. Het Westfalenpark is de groene long van de stad. Vooral in het voorjaar en de zomer wordt het Westfalenpark een van de mooiste, maar ook meest bezochte attracties van de grote stad. Meer dan 70 hectare groen belooft pure ontspanning en een rustgevende tijd met vrienden en familie. Naast een voetbalveld biedt het park onder andere een strandsportfaciliteit en een minigolfbaan. Tijdens de warmere maanden wordt het park ook een locatie voor tal van evenementen. Het park is niet alleen goed bereikbaar met het openbaar vervoer, maar het is ook gemakkelijk om met een huurauto rond het park te parkeren.

Huur - Autoverhuurbedrijven in DortmundMenu-Entry

Huuraanvaarding

Er zijn veel verschillende autoverhuurbedrijven in de stad. Bij het zoeken naar prijzen kunt u kiezen voor Dortmund city maar ook voor Dortmund airport. Als u met het vliegtuig aankomt, kunt u uw auto direct bij de terminal of op een ander station in de buurt van uw hotel of het treinstation ophalen. Zorg ervoor dat u bij het ophalen van uw huurauto alle benodigde spullen bij de hand hebt, zodat het gereserveerde voertuig zo snel mogelijk aan u kan worden overhandigd. Dit is meestal de voucher die u voorafgaand aan de verhuur per e-mail heeft ontvangen van MietwagenCheck of uw touroperator.

Storten
Vooruitzichten op Dortmund

Hoe wordt de borg betaald? Wanneer u uw huurauto bij het autoverhuurbedrijf afhaalt, betaalt u de contractueel overeengekomen aanbetaling. Dit dient als zekerheid voor het verhuurbedrijf en is dus niet onderhandelbaar. In de meeste gevallen zal het autoverhuurbedrijf de aanbetaling direct op uw creditcard in rekening brengen wanneer u de auto ter plaatse ophaalt. Wanneer u de auto inlevert, wordt de borg aan u terugbetaald. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen met ons serviceteam.

Dortmund Airport - DTM

Haalt u uw huurauto direct op bij de luchthaven van Dortmund? Dat is geen enkel probleem. De internationale luchthaven ligt op ongeveer 10 kilometer van het stadscentrum. In de omgeving zijn er veel verschillende internationale grotere luchthavens. Toch wordt de luchthaven Dortmund, naast de luchthaven van Keulen en de luchthaven van Düsseldorf, door verschillende luchtvaartmaatschappijen benaderd. Op de luchthaven zijn er veel verschillende partners van ons waar u uw huurauto direct na aankomst kunt ophalen.

Dortmund Luchthaven
Hier vindt u enkele van onze partners op DTM airport:
  • Avis
  • Begroting
  • Europcar
  • Hertz
  • Keddy
  • Sixt

Het familiebusje als huurautoMenu-Entry

Familiebus

Als u met uw gezin op vakantie wilt gaan, heeft u een groot voertuig nodig dat veilig, ruim en ook goedkoop te huur is. Door gebruik te maken van de MietwagenCheck prijsvergelijking kunt u binnen enkele minuten de juiste auto kiezen. Een limousine met grote capaciteit of een 7- of 9-zitter biedt plaats aan maximaal 9 personen. Afhankelijk van de gekozen voertuigcategorie is er ook ruimte voor bagage. Fietsen kunnen vaak op het dak worden vervoerd, zorg ervoor dat er een dakdrager beschikbaar is bij de reservering.
Zelfs als u op vakantie wilt met een caravan, maar uw auto kan de lading niet trekken of er is geen aanhanger , dan is het de moeite waard om een huurauto te boeken. Door middel van autoverhuur vindt u krachtige modellen die uitstekend geschikt zijn voor dit doel. Vanuit Dortmund kunt u bijvoorbeeld met een huurauto in de richting van het noorden vertrekken. Dankzij de goede transportverbindingen met het autosnelwegennet kunt u binnen enkele uren de Noordzee bereiken. Bij de boeking kunt u kiezen voor een aanbod met voldoende kilometers inclusief en maakt u de vakantie met het gezin voordelig.

Waar kan ik een bedrijfsauto huren in Dortmund?

Bedrijfsauto

U boekt de auto online en kiest het ophaal- en afgiftepunt. Maak een blijvende indruk op uw zakenpartners met een luxe voertuig en verwen uzelf met de luxe van een hoogwaardige en comfortabel uitgeruste huurauto. Dit kan goedkoop worden geboekt door de prijzen te vergelijken. Het huren van een bedrijfswagen biedt u flexibiliteit en kostenbesparing. U bespaart op permanente onderhoudskosten omdat u de auto alleen huurt wanneer deze nodig is. Waar kan ik een auto huren naar Dortmund Airport? In dit geval gebruikt u de huurauto voor de reis naar de luchthaven. De huurauto kan ook gebruikt worden in de stad als u met het vliegtuig naar Dortmund bent gevlogen en mobiel wilt zijn tijdens uw verblijf in de stad. In vergelijking met dagelijkse taxiritten is de huurauto goedkoop en praktisch.

De omgeving van Dortmund verkennenMenu-Entry

Er zijn veel verschillende manieren om de omgeving van Dortmund te leren kennen met een huurauto . Er zijn niet alleen veel spannende grote steden in Noordrijn-Westfalen, maar ook prachtige natuur. Andere steden en attracties zijn vanuit de stad snel te bereiken met een huurauto.

Gezicht op Keulen

Keulen

Frankfurtse skyline

Frankfurt

Steden Afstand Duur per huurauto
Düsseldorf ca. 70 kilometer ca. 55 minuten
Münster ca. 70 kilometer ca. 1 uur
Keulen ca. 95 kilometer ca. 1 uur & 15 minuten
Frankfurt ca. 220 kilometer ca. 2 uur & 40 minuten
Amsterdam ca. 240 kilometer ca. 2 uur & 40 minuten

Voetbalfans in Dortmund

Dortmundse stadion

Signal Iduna Park is het grootste voetbalstadion van Duitsland. Het is ook het thuisstadion van de voetbalclub BVB. Maar zelfs als je geen fan bent, is het nog steeds de moeite waard om te bezoeken. De capaciteit van de Arenal is voldoende voor meer dan 80.000fans. Vooral de dakliggerconstructie is verbazingwekkend. De grote gele stalen stutten zetten een spannend dak op het stadion. Hierdoor is de voetballocatie zelfs van een afstand goed te zien. Het stadion is perfect bereikbaar via een directe toegang tot de weg met uw huurauto. Met de auto naar het Stadion Dortmund rijden? Er zijn ook meer dan 10.000 parkeerplaatsen beschikbaar rond de Arenal. Dit maakt het reizen naar het stadion met een huurauto erg handig.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

61 Ervaringen van onze klanten in Dortmund

Beoordeling van Romy D.

“Alles ging heel goed. Zeer vriendelijke en deskundige afhandeling, zelfs bij het inleveren van de auto, waarbij ik nogal gestrest was en de medewerker mij uiterst vriendelijk ontving. Graag gedaan!”

Beoordeling van Gabriele K.

“Super service! Personeel vriendelijk en bekwaam. De volgende keer zal ik rechtstreeks bij Europcar boeken.”