Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Coburg

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Tobias: “Geweldige vakantie met geweldige auto. Bedankt voor deze geweldige service.”

1 van 145 beoordelingen voor Coburg
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Coburg

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Coburg bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 27 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. TOYOTA AYGO
7 Dagen van 27.04 - 04.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. OPEL CORSA
7 Dagen van 27.04 - 04.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 32 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Toyota Aygo
7 Dagen van 27.04 - 04.05.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Coburg en Beieren met een huurauto

Goed bewaard gebleven oude binnenstad van Coburg

Goed bewaard gebleven oude binnenstad van Coburg

Vakanties in Duitsland zijn bijzonder populair. Coburg is in dit opzicht een populaire reisbestemming. De zelfstandige stad Coburg ligt in het Beierse bestuursdistrict Opper-Franken en is een redelijk overzichtelijke stad met iets minder dan 41.000 inwoners. Vooral vanwege de grootte is de aansluiting op het openbaar vervoer een avontuur. Een huurauto is daarom bijzonder geschikt om Coburg en omgeving te verkennen. Wees slim en vergelijk vandaag nog de beste aanbiedingen voor autohuur in en rond Coburg. Dankzij onze eenvoudige en transparante prijsvergelijking kunt u ongelooflijk veel geld besparen. De beste manier om te rijden is met een huurauto die u van tevoren hebt gereserveerd. Vanaf het moment dat u in Coburg aankomt, bent u bijzonder flexibel onderweg. Na de excursie van de stad Coburg bent u vrij om de omliggende regio te ontdekken.

Alle mogelijkheden voor uw huurauto in Coburg

Aankomst op de luchthaven van Neurenberg

Pick up direct bij de luchthaven van Neurenberg

Waar kan ik een auto huren in Coburg? De meest waarschijnlijke manier om in Coburg te komen is met de trein op het Coburg treinstation. Wij raden alle treinreizigers aan om direct op het station in Coburg een auto te huren om flexibel te blijven. Er zijn autoverhuurbedrijven in de onmiddellijke nabijheid van het treinstation van Coburg. Dus u kunt het geld voor een taxi besparen en in plaats daarvan investeren in uw vakantie.

Als u met het vliegtuig in Nürnberg (NUE) of Frankfurt am Main (FRA) aankomt, kunt u natuurlijk ook profiteren van de lage prijzen van het grote aanbod op de luchthaven. Neurenberg ligt op ongeveer 100 kilometer of iets meer dan een uur rijden van Coburg. Terwijl Frankfurt iets verder weg ligt op 250 kilometer of 2,5 uur met de auto.

Het is het beste om de check online te doen en een gedetailleerd overzicht te krijgen met alle beschikbare aanbieders en voertuigen - zowel op een van de luchthavens als in de stad Coburg.

Voordelen van het online boeken van uw huurauto

Een huurauto biedt een aantal voordelen. Het is een bijzonder opwindende manier om te reizen en de omgeving te verkennen. Hieronder vindt u de belangrijkste voordelen van uw huurauto:

  • Huurauto staat klaar om opgehaald te worden
  • Onafhankelijkheid van openbaar vervoer
  • Volledige flexibiliteit vanaf het begin

Ontdek Coburg en omgeving met een huurauto

Drakenmeer bij Coburg

Met de huurauto naar het drakenmeer bij Coburg

Waar ligt Coburg? De rustige stad Coburg ligt tussen de zuidelijke uitlopers van het Thüringer Woud en de Mainvallei in de Duitse deelstaat Beieren. De rivier de Itz stroomt door de stad tot zij in het centrum samenvloeit met de Lauter, vandaar dat er bijna twee dozijn bruggen in de stad zijn. De geschiedenis van Coburg gaat terug tot het jaar 1056, waaraan de goed bewaarde oude stad met zijn bezienswaardige gebouwen en gedenktekens en de overblijfselen van de stadsmuur herinneren.

Een hoogtepunt van de stad is de Veste van Coburg, die op ongeveer 160 meter boven het stadscentrum een adembenemend uitzicht biedt. In 1530 woonde Maarten Luther er een paar maanden en vertaalde delen van het Oude Testament. Het pad naar de Veste wordt vaak beschreven als een uitdaging vanwege de grote hoogte, daarom is het de moeite waard een huurauto te nemen. Dit zal je genoeg energie geven om de rest van de dag te gebruiken.

Maar ook de straten in het centrum zijn de moeite waard: artistieke architectuur met historische vakwerkhuizen sieren het stadsbeeld en bieden een klassieke ambiance.

Speciale hoogtepunten in Coburg:

  • Schlossplatz met een monument voor hertog Ernst I.
  • Residentie Ehrenburg met zijn prachtige binnentuin
  • Edinburgh Palace
  • Marktplein van Coburg met het oude stadhuis en stadhuis
  • Moritzkirche - de oudste kerk van de stad

Parkeren in Coburg

Om lange wandelingen naar de bezienswaardigheden te vermijden, heeft het stadsbestuur talrijke parkeerterreinen in het centrum van de stad ingericht. Hieronder vindt u een lijst van de grootste parkeergarages met hun openingstijden en kosten per uur overdag.

Parkeerplaats Openingstijden Kosten (ma-vr)
Muur 24 uur. 0,50 Euro*
Mail 24 uur. 1,90 Euro vanaf 1,5 uur
Albertsplatz 24 uur. 0,50 Euro*
Zinkenwehr 24 uur. 0,50 Euro
Woede 24 uur. 0,50 Euro*

per half uur of gedeelte daarvan

Let op: Illegaal parkeren in Coburg en in andere steden in Duitsland wordt bestraft met 10 - 60 Euro. Het bedrag van de boete hangt af van de belemmering van andere voertuigen of wegen, die het gevolg is van fout parkeren.

Uitstapjes met de huurauto in de omgeving van Coburg

Gezicht op Neurenberg

Zeer gemakkelijk van Coburg naar Neurenberg

Naast Coburg zijn ook de steden in de omgeving een uitstapje waard. Met een huurauto zijn ze snel en gemakkelijk te bereiken, zodat een dag vol opwinding gewoon werkelijkheid wordt. Rijd bijvoorbeeld naar Erfurt, de hoofdstad van Thüringen, of verken Neurenberg, de op een na grootste stad van Beieren. Voor natuurliefhebbers is ook de rit van bijna anderhalf uur naar het Fichtelgebergte aan te bevelen. In Coburg en omgeving is er voor elk wat wils. Natuurliefhebbers zullen even enthousiast zijn als stadsliefhebbers.

Bijzonder mooie en interessante excursiebestemmingen in de onmiddellijke omgeving hebben wij in de volgende tabel opgesomd met vermelding van de afstand:

Excursiebestemmingen van Coburg Afstand per huurauto Tijd
Bayreuth 92 km 61 min
Würzburg 110 km 72 min
Neurenberg 110 km 74 min
Erfurt 120 km 76 min
Fichtelgebergte 128 km 93 min

Tips en verdere informatie voor autoverhuur in Coburg

Met de juiste verzekering op weg zijn

Met de juiste verzekering op weg zijn

Bij het ondertekenen van een contract voor een huurauto wordt van het verhuurbedrijf een borgsom verlangd. Het bedrag hiervoor varieert van maatschappij tot maatschappij en hangt ook af van het type voertuig en de waarde ervan. De waarborgsom biedt zekerheid voor het bedrijf in kwestie. Een waarborgsom is ook een indicator voor gerenommeerde autoverhuurbedrijven. Bij MietwagenCheck hebben we onze partners met veel zorg uitgekozen. Als u uw huurauto online boekt, kunt u uw creditcard gebruiken in plaats van een borgsom te betalen. Als u uw huurauto onbeschadigd inlevert, bent u van alle zorgen af. Het bedrag zal onmiddellijk ter plaatse aan u worden overgemaakt. De beste manier om uzelf te beschermen is het afsluiten van de juiste verzekering. Bij MietwagenCheck is het basispakket al inclusief een allriskverzekering. Dit beschermt je bijzonder goed in alle dingen.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat