Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Can Picafort

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Markus: “De volgende keer boek ik weer bij jullie. Super!”

1 van 145 beoordelingen voor Can Picafort
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Can Picafort

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Can Picafort bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 23 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
8 Dagen van 20.05 - 27.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 31 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Seat Ibiza
8 Dagen van 20.05 - 27.05.2024
Voorbeeld auto
vanaf 25 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Fiat Panda
8 Dagen van 20.05 - 27.05.2024
Voorbeeld auto

Autohuur Can Picafort: Vakantie in het noordoosten van Mallorca

Kan Picafort in Mallorca

Nu u met succes uw vlucht voor uw verblijf in Spanje heeft geboekt, kunt u zich wenden tot een ander onderwerp: het boeken van uw huurauto. Wilt u een huurauto die u direct op Palma de Mallorca Airport (PMI) kunt afhalen? U kunt online een prijsvergelijking uitvoeren via MietwagenCheck . Zo komt u te weten hoe gunstig het aanbod van lokale aanbieders is in de vergelijking. Gebruik ons vergelijkingsportal om de verschillende aanbiedingen voor huurauto's op Mallorca zorgvuldig te bekijken. Geniet van de prachtige stranden en de adembenemende natuur op Mallorca en beleef een onvergetelijke vakantie.

Waar kun je een auto huren op Mallorca?

Straat Mallorca

Via MietwagenCheck vindt u een heel scala aan aanbiedingen voor uw huurauto op Mallorca. Door te boeken bij een internationaal autoverhuurbedrijf kunt u er zeker van zijn dat u de nieuwste auto's met alle comfort krijgt. Een auto huren bij een Mallorcaans verhuurbedrijf kan ook per dag, en buiten het hoogseizoen, geboekt worden tegen zeer concurrerende tarieven. Als u met het vliegtuig aankomt, kunt u het voertuig direct op de luchthaven van Palma de Mallorca ophalen. Als uw bestemming de badplaats Can Picafort aan de noordoostelijke kust van Mallorca is, kunt u deze binnen een uur met de auto bereiken. Sommige vakantiegangers geven de voorkeur aan een huurauto ter plaatse om excursies te ondernemen van Can Picafort naar de gevarieerde eilandwereld.

In Mallorca vindt u onder andere autoverhuurbedrijven op de volgende stations:

  • Luchthaven van Palma de Mallorca
  • Palma de Mallorca
  • Cala Millor
  • Peguera
  • Alcudia
  • Cala Ratjada
  • Port de Sóller

Kan Picafort auto's huren: flexibiliteit en onafhankelijkheid

Als u Can Picafort als vakantiebestemming heeft gekozen, dan heeft u gekozen voor een toeristisch centrum met traditie op Mallorca. Hier mag je best tevreden zijn zonder auto. Maar uw mogelijkheden om veel meer van het populaire vakantie-eiland te leren kennen nemen toe met een huurauto van een gerenommeerd autoverhuurbedrijf. Verkennen in een minibusje, cabriolet of klassieke stationwagon behoort tot uw onvergetelijke herinneringen. U kunt gaan winkelen of naar een ander strand zoals het "Playa de Muro" als u wilt. Als golf en duiken tot uw favoriete activiteiten op Mallorca behoren, zal een lokale huurauto het gemakkelijker voor u maken om uw uitrusting te vervoeren en snel op uw bestemming te komen.

Combi

Stationwagen

Minivan

Minivan

Wat staat u te wachten in uw vakantiebestemming Kan Picafort?

Het voormalige vissersdorpje Can Picafort aan de grootste baai van Mallorca heeft iets minder dan 7.000 inwoners en behoort tot de gemeente Santa Margarita. Dit omvat het gelijknamige stadje, de kleine badplaats Son Serra de Marina en het bezienswaardige natuurreservaat Parc natural de s'Albufera in de wijde en vlakke streek van Plà de Mallorca. Het uitgestrekte moerasgebied strekt zich uit tot aan de zee en vormt een natuurlijke scheidslijn tussen de twee kustplaatsen Puerto Alcudia en Can Picafort, die met elkaar verbonden zijn door een ongeveer 5 km lang zandstrand. In dit populaire gebied is voor veel gasten een huurauto een onmisbaar comfort tijdens hun verblijf. Het vinden van goedkope aanbiedingen voor een goed uitgeruste auto moet daarom ruim voor uw reis op uw checklist staan.


Andere hoogtepunten in en rond Can Picafort:

  • Santa Margalida
  • Necropolis van Zoon Echt
  • Torres de Defensa

Huurauto Can Picafort: Het nachtleven

Can Picafort staat bekend om zijn kleurrijke nachtleven en een rijke keuze aan gastronomische bedrijven. Bij de "Badia d'Alcúdia" kunt u ontspannen wandelen langs de strandboulevard of door de winkelstraat, waarvandaan 's avonds het autoverkeer verboden is. Een bijzondere attractie met grote aantrekkingskracht voor kinderen en tieners is de kartbaan . Met een lengte van 1.325 m biedt het een leuke uitdaging voor de chauffeurs van vandaag en morgen.

Aanbevelingen voor mooie autorondleidingen in Mallorca

De Balearen en vooral Mallorca zijn niet voor niets beroemde plaatsen van verlangen in Spanje en hebben niets van hun aantrekkingskracht op toeristen verloren. Zo behoort de eilandmetropool Palma de Mallorca ook tot de populaire bestemmingen van cruisegasten en korte vakantiegangers. De afstand van één uur van Can Picafort naar Palma de Mallorca kan worden afgelegd in 50 tot 60 minuten met een huurauto. Omdat de infrastructuur op het eiland voortdurend wordt verbeterd, profiteren sommige lokale autoverhuurbedrijven van de hausse in de autoverhuur. Want het is al lang bekend dat er veel te zien is op Mallorca.

Puerto Alcudia en Alcudia, de noordelijke buren van Picafort, zijn met de auto in iets minder dan 20 minuten te bereiken onder normale verkeersomstandigheden. De historische stad is het centrum van een uitgestrekt vakantiegebied voor wie op zoek is naar ontspanning. Wandel door de steegjes van de oude stad op marktdagen op dinsdag en zondag om de levendigheid van Alcudia op te snuiven. Nog verder naar het noorden, maar nog maar een kwartier met de auto, is het de moeite waard om het pittoreske stadje Pollensa te bezoeken. Niet ver weg, kunt u genieten van internationale flair in de badplaats Puerto Pollensa, een populaire ontmoetingsplaats voor zeilers en duikers. De buitenste punt in het noordoosten van Mallorca is de spectaculaire "Cap Formentor" - een natuurlijke bezienswaardigheid die u niet mag missen. Als u vanaf Can Picafort met een huurauto direct naar dit unieke uitzichtpunt wilt rijden, plan dan 50 minuten tot een uur rijtijd in inclusief de adembenemende slangenweg.

Bestemming Afstand tot Can Picafort Reistijd
Palma de Mallorca 65 km 1 uur
Alcúdia 15 km 25 minuten
Pollensa 20 km 30 minuten
Cap Formentor 40 km 1 uur
Palma de Mallorca

Palma de Mallorca

Pollensa-strand

Pollensa-strand

Cap Formentor

Cap Formentor

Het voorjaar in Can Picafort doorbrengen

S'Albufera Natuurreservaat

Het voorjaar is het ideale moment om met uw eigen auto vanuit Can Picafort een rondrit door Mallorca te maken. Een eigen auto bij de hand hebben biedt u vele voordelen. U bent altijd flexibel en kunt in korte tijd verschillende plaatsen op het eiland ontdekken. Als je zin hebt in rust en beweging op hetzelfde moment, ga dan op de fiets of wandel door het vogelreservaat "S'Albufera". Een wandeling vanaf het Son Bauló-gebied van Can Picafort naar het zuidoosten belooft ook ontspanning. Op dit pad bereikt u de necropolissen van Son Real en S'Illot des Porros, die herinneren aan de vroege Talalyotische cultuur van Mallorca. Het kustpad langs het natuurlijke strand leidt u naar de rustige badplaats Son Serra de Marina, waar u een fantastisch uitzicht op zee en een ongerepte natuur zult ervaren.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat