Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Córdoba

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Robert: “Alles werkte perfect. Van de boeking tot het terugbrengen van de auto.”

1 van 145 beoordelingen voor Córdoba
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Córdoba

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Córdoba bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 19 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 04.04 - 11.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 20 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Peugeot 208
7 Dagen van 04.04 - 11.04.2024
Voorbeeld auto
vanaf 26 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Fiat 500
7 Dagen van 04.04 - 11.04.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Cordoba en omgeving met uw huurauto

Plant u een reis naar Andalusië in uw volgende vakantie? Maak een omweg naar Cordoba en geniet van de culturele diversiteit van deze stad en haar omgeving. Cordoba is een provinciale hoofdstad in de autonome gemeenschap Andalusië in het zuiden van Spanje. Het ligt voor de kust aan de voet van de Sierra Morena en wordt verdeeld door de Rio Guadalquivir. In Cordoba wonen 320.000 mensen in een omgeving die wordt gekenmerkt door veel historische gebouwen, wat ook veel buitenlanders aantrekt. Vanwege deze schatten staat de stad op een UNESCO-werelderfgoedlijst. De snelste manier om de Spaanse stad te bereiken is met het vliegtuig. De luchthaven (IATA code ODB) ligt op slechts zes kilometer afstand van Cordoba City, maar biedt sinds 2012 geen reguliere vluchten meer aan. Het dichtstbijzijnde internationale vliegveld is Malaga Airport (IATA code AGP), op 160 km afstand. Hier kunt u uw huurauto ophalen, waarmee u Cordoba in minder dan twee uur kunt bereiken:
Luchthavenbenaming IATA Code Afstand tot het stadscentrum
Cordoba Aeropuerto ODB zes kilometer
Aeropuerto de Málaga AGP 160 km

Idealiter huurt u de auto die u wilt voor uw vlucht naar Malaga voor een lage prijs op ons vergelijkingsportal. Door middel van een transparante vergelijking vindt u de huurauto's van elk autoverhuurbedrijf met een balie op de luchthaven. De pick-up duurt slechts een paar minuten met reservering en een ontspannen huurauto rit naar Cordoba ligt voor u klaar. Hieronder presenteren wij u enkele bestemmingen voor excursies met een huurauto.

Ontdek een architectonisch hoogtepunt met een huurauto

Een christelijke kathedraal van islamitische oorsprong wordt u aangeboden in het centrum van Cordoba. De Mezquita werd als moskee gebouwd en in de 13e eeuw omgebouwd tot een christelijke kerk. Meerdere malen verlengd, presenteert het zicht zich met een mengeling van verschillende bouwstijlen als momenteel de grootste kerk ter wereld.

Laat uw huurauto achter op een aangewezen parkeerplaats, want u kunt gemakkelijk te voet naar het volgende hoogtepunt gaan. De Romeinse tempel die keizer Claudios liet bouwen van edel marmer is slechts een ruïne om te bezoeken, maar zeer indrukwekkend.

Met de huurauto naar het Alcázar de los Reyes Cristianos

Het herkenningspunt van Cordoba is ideaal te bereiken met uw huurauto, en er is ook veel te zien in het Alcázar de los Reyes Cristianos. Gebouwd door de Spaanse Kroon in de 14e eeuw, is het een versterkt paleis met wachttorens, fantastische tuinen, fonteinen en uitnodigende paden. Het interieur van het paleis functioneert als een museum voor oude vondsten, regionale kunst en schilderijen.

Maak een reis met de auto in de omgeving

Ongeveer 22 km buiten Cordoba is het Castillo de Almodóvar een ideale plek voor een huurauto excursie. Het zeer goed bewaard gebleven kasteel ligt op een heuvel en biedt u een fantastisch panoramisch uitzicht. Er liggen veel oude schatten te wachten om ontdekt te worden en er is voldoende ruimte voor de huurauto.

Wil je de omliggende steden verkennen?

we raden het ten zeerste aan. Hieronder vindt u enkele mooie steden in Andalusië met de respectievelijke afstanden naar Cordoba.
Stad Verwijdering uit Cordoba Reistijd
Marbella 212 km 2u 11 min
Granada 201 km 2h
Almeria 353 km 3u 32 min
Sevilla 141 km 1u 36 min

Kijk vooruit en huur een geschikte auto tegen lage kosten voordat u op vakantie gaat

Malaga Airport is de luchthaven met het hoogste passagiersvolume in Spanje. Na aankomst bij een autoverhuurbedrijf is het verkrijgen van een huurauto voor een redelijke prijs en volgens uw eigen wensen dus een loterijspel. Als u op ons portaal elk autoverhuurbedrijf dat aanwezig is op de luchthaven voor uw vertrek vergelijkt, kunt u een perfect passende auto huren tegen een zeer lage prijs. U kunt de huurauto voorzien van comfortabele diensten of praktische extra's en deze voor een bepaalde periode reserveren. Met behulp van de reservering wordt de transfer op het vliegveld in korte tijd voltooid en verlaat u de huurauto in de richting van Cordoba.

Altijd een eersteklas verzekering, ongeacht het voertuig

Goedkope huurauto's zijn oké, zolang u ze maar voorziet van een premieverzekering zonder eigen risico. Dit betekent dat de huurauto goedkoop blijft, zelfs in het geval van een ongeluk. Aan de andere kant kan een volledig uitgebreid beleid met een eigen risico in het geval van een botsing duur zijn, omdat u betrokken bent bij de regeling.

Bescherm ook een eventuele extra bestuurder op de best mogelijke manier

De verzekering die met de huurauto wordt afgesloten is een persoonlijke polis die u alleen beschermt bij een ongeval. Om de tijdelijke begeleider dezelfde bescherming te kunnen bieden, moet deze door het autoverhuurbedrijf in het contract worden opgenomen. Idealiter gebeurt deze formaliteit bij de overhandiging van de huurauto, omdat het autoverhuurbedrijf het rijbewijs moet controleren.

Ga naar de autoverhuur met een optimaal uitgeruste creditcard

U moet voldoende contant geld hebben om de kosten van uw vakantie in Spanje te dekken en voldoende geld op uw creditcard om de verschuldigde borg voor de huurauto te dekken. Dit bedrag wordt door het autoverhuurbedrijf voor de gehele huurperiode geblokkeerd. Het bedrag wordt bij automatische teruggave weer beschikbaar gesteld.

Met de wegwerpversie huurt u bijzonder goedkoop

U kunt het vliegveld van Malaga gebruiken voor uw aankomst, Spanje verkennen met een huurauto en terugvliegen naar Duitsland vanaf elk vliegveld. Om dit te doen, selecteert u de eenrichtingsverhuur, idealiter zonder kilometerbeperking, en voert u de gewenste data en een luchthaven voor uw reis naar huis in. Het verblijf wordt gevarieerder met de eenrichtingsoptie en je ziet meer van het land.

Rijden op Spaanse wegen met een huurauto

Autorijden op het Iberisch schiereiland is niet moeilijker dan in Duitsland. De regels zijn vrijwel identiek en de verkeersborden lijken zo op elkaar dat ze gemakkelijk te verwarren zijn. De snelheden op landwegen en snelwegen liggen iets onder de binnenlandse grenzen en wanneer u parkeert, volgt u blauwe markeringen, waarbij u gele stoepranden vermijdt. Het vastmaken van uw veiligheidsgordel is net zo vanzelfsprekend als rechts rijden en links inhalen. Alleen de emotioneel gedreven Spanjaarden moeten eraan wennen.
Veel plezier in Cordoba!
Onderweg in Cordoba met een huurauto

Gezicht op Cordoba, Spanje

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat