Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren Apulië

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Jasmin: “Alles ging goed. Graag gedaan! Bedankt...”

1 van 486 beoordelingen voor Apulië
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren Apulië

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

Dat is waarom reizigers kiezen voor Driveboo

Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant. Boeken in slechts 3 stappen. Eenvoudig en transparant.
Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur. Gratis annuleren tot 24 uur voor aanvang van de huur.
Persoonlijk advies van onze experts. Persoonlijk advies van onze experts.

In Apulië bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 18 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Peugeot 107
5 Dagen van 05.06 - 09.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 22 € per dag
Plus-pakket

Aanbiedingen met de beste prijs-kwaliteitsverhouding

Kleinste auto
bijv. Smart Fortwo
5 Dagen van 05.06 - 09.06.2024
Voorbeeld auto
vanaf 24 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Smart Fortwo or similar
5 Dagen van 05.06 - 09.06.2024
Voorbeeld auto

Ontdek Apulië en Zuid-Italië met een huurauto

Bij de autoverhuur check vergelijken we uw persoonlijke autoverhuur om Puglia en Zuid-Italië te ontdekken. De regio rond Puglia staat bekend als de zogenaamde "boot" en de prachtige kuststreek "Le Puglie" nodigt u uit om met uw huurauto te genieten van prachtige tochten. Ontdek de gevarieerde natuur die Zuid-Italië te bieden heeft, prachtige zandstranden, rotsachtige baaien, de nationale parken van de Murge in volle Italiaanse traditie. Geniet van de goede Italiaanse keuken tijdens uw reis door Apulië. Op uw autotocht komt u vele kleine typisch Italiaanse dorpjes tegen, waarvan de meeste niet in een reisgids worden genoemd. De smalle steegjes en kleurrijke huizen zullen u verbazen om meer van het zuiden van Italië te zien. Met uw zoekopdracht bij Car Hire Check kunt u flexibel uw autoverhuurlocatie kiezen. Als u bijvoorbeeld uw reis in Bari wilt beginnen, maar uw huurauto verder naar het noorden wilt inleveren in een van de vele plaatsen in Puglia, kunt u kiezen waar u uw huurauto wilt inleveren. Geen probleem met een vergelijking op Mietwagen-Check! Met uw huurauto kunt u volop genieten van la dolce vita en zelf bepalen hoe uw reis eindigt. Ervaar een gevoel van vrijheid tijdens het rijden met uw cabriolet langs een van de mooiste kusten van Italië en Europa.

Waar kan ik mijn huurauto in Apulië ophalen?

U kunt een huurauto ophalen bij Mietwagen-check in Apulië op de volgende locaties:

  • Luchthaven Bari (BRI) / Bari stad
  • Luchthaven Brindisi (BDS) / Brindisi stad
  • Militair vliegveld Lecce-Galatina / Lecce stad
  • Otranto
  • Monopoli
  • Taranto
  • Mesagne
  • Barletta
  • Corigliano d'Otranto
  • Monfredonia
  • Corigliano
  • Gioia del Colle
  • Viesta

Plaatsen om te ontdekken in Apulië met een huurauto

Bari Oude Stad

Bari Oude Stad

Bari, de haven- en universiteitsstad vormt de hoofdstad van Apulië. Ontdek de oude stad Bari waar het beroemde kasteel Castello Normanno-Svevo zich bevindt. Andere bezienswaardigheden zijn het Heiligdom van San Nicola, Piazza del Ferrarese, Theatro Petruzzelli, Pinacoteca Metropolitana di Bari. Voor een dagje strand nodigt het stadsstrand Pane e Pomodoro u uit om een dagje naar het strand te gaan. Lido San Francesco alla Rena ligt 5 km buiten de stad en is gemakkelijk te bereiken met een huurauto. Een van de beroemdste baaien van Puglia is Lama Monachile Cala Porto, die in het centrum van de stad ligt.

Brindisi Italië

Brindisi

Brindisi is een andere havenstad in Puglia, gelegen aan de Adriatische kust van Italië, die u zeker moet ontdekken met uw huurauto. Wat zijn de bezienswaardigheden in Brindisi? Haven van Brindisi, Monumento al Marinaio d'Italia, San Giovanni Al Sepolcro, Zwabisch Kasteel van Brindisi, Provinciaal Archeologisch Museum "Francesco Ribezzo", Tempio di San Giovanni al Sepolcro, Colonne Terminali della Via Appia, Lungomare Regina Margherita, Santa Maria del Casale.

Lecce-kathedraal

Lecce-kathedraal

Lecce, is een historische stad met gebouwen uit de barokperiode en mag niet worden gemist op een ontdekkingstocht door Puglia en Zuid-Italië. In het centrum van de stad vindt u de beroemde kathedraal van Lecce, die Italië en haar architectuur in haar volle schoonheid laat zien. Wat zijn de bezienswaardigheden in Lecce? Basiliek van Santa Croce, Kathedraal van Lecce, Kasteel van Keizer Karel, Romeins Amfitheater, Piazza Sant'Oronzo.

Otranto Apulië

Otranto Apulië

Otranto, is een klein vissersdorpje in Puglia, Italië aan de haven. Ver weg van het massatoerisme kunt u de grote bezienswaardigheden van deze kleine, charmante gemeenschap in het zuiden van Italië met een huurauto ontdekken. Wat zijn de bezienswaardigheden in Otranto? Centro Sorico Otranto, Cava di Bauxite, Baia dei Turchi, Spiaggia Alimini, Cattedrale di Otranto

Monopoli Apulië

Monopoli Puglia

Op ongeveer 40 km afstand van Bari kunt u met uw huurauto het dorp Monopoli bereiken. Deze historische stad in het zuiden van Italië mag op geen enkele rondreis ontbreken. Wat zijn de bezienswaardigheden van Monopoli? Kathedraal Maria Santissima della Madia, het kasteel van Keizer Karel V, de haven van Monopoli, de steegjes van de oude stad.

Taranto Puglia

Taranto Puglia

Een andere plek die je zal betoveren in Apulië is Taranto. Populair bekend als de "stad van de twee zeeën", zijn bijnaam komt van het feit dat de stad werd gebouwd op een golf die de kloof scheidt van de Ionische Zee. Wat zijn de bezienswaardigheden van Taranto? Catello Aragonese, Jonian Dolphin Conservation, Museo Nazionale Archeologico, Ponte Girevole, Spartaans Museum van Taranto. Zeer dicht bij de stad ligt Alberabello, een Unesco werelderfgoed, Metaponto is geschikt voor een tijd terug in de oudheid en Ostuni.

Mesagne Apulië

Mesagne Apulië

Mesagne is een typisch Italiaans stadje in het zuiden van Apulië. Wat zijn de bezienswaardigheden in Mesagne? Chiesa di Sant'Anna, Piazza Orsini, Museo dell'Arte Sacra, Parrocchia Santuario Mater Domini, Chiesa Della Santissima Annunziata, Basilica Vergine SS del Carmelo, Chiesa di Santa Maria in Betlem, Chiesa di Tutti I Santi.

Barletta Puglia

Barletta Puglia

Barletta is een andere stad in Puglia waar u uw huurauto kunt ophalen en afzetten. Zelfs als u uw huurauto niet ophaalt of inlevert, is Barletta een interessante plek voor een dagtocht. Wat zijn de bezienswaardigheden in Barletta? Concattedragle di Santa Maggiore, Castello Svevo di Barletta, Colosso di Barletta, Basilica del Santo Sepolcro, Cantina della Sfida, Canne della Batta, Monumento Ai Caduti Della Guardia Di Finanza.

Andere bezienswaardige plaatsen die met een huurauto bereikbaar zijn in Puglia:

  • Manfredonia in het zuiden van Italië, biedt alles wat u zich kunt wensen voor een rondreis met de auto. Wat zijn de bezienswaardigheden in Manfredonia? Santa Maria Maggiore di Siponto, Parco Archeologico di Siponto, Abbazia di San Leonardo, Marina del Gargano, Statua di Re Manfredi, Parrocchia Cattedrale San Lorenzo Maiorano, Ipogei Capparelli Chiesa di San Domenico, Chiesa di San Francesco a Manfredonia.
  • Corigliano in Apulië is een klein pittoresk dorpje op een berg. Terwijl de mooie huisjes zelf een reis naar het slaperige dorp zijn, is er veel te ontdekken. Wat zijn de bezienswaardigheden in Corigliano? Catello Ducale, Santuario Maria SS. De Schiavonea, Ponte Canale, Chiesa di Sant'Antonio, Lungomare Schiavonea
  • Gioia del Colle is een andere stad in de buurt van Bari. Gioia del Colle is, net als heel Zuid-Italië, zeer rijk aan geschiedenis en zal u betoveren met zijn typisch Italiaanse smalle straatjes. Wat zijn de bezienswaardigheden in Gioia del Colle? Museo Nazionale Archeologico di Gioia del Colle, Cantine Polvanera, Kasteel van Gioia del Colle, Chiesa di San Rocco, Parco Archeologico di Monte Sannace, Chiesa di Santa Maria Maggiore, Chiesa e Convento di San Francesco, Parrocchia Santa Lucia, Centro Storico di Gioia del Colle, Arco Nardulli.
  • Vieste ligt in de provincie Foggia in Apulië. De stad aan zee, staat ook op de zogenaamde laars van Italië. In Vieste vinden alle belangrijke attracties plaats aan zee. Wat zijn de belangrijkste attracties in Vieste? Motobarca Desiree Grotte Marine di Vieste, Vignanotica Beach, Vieste Promenada, Arco di San Felice, Spiaggia del Pizzomunno, Spiaggia di Porto Greco, Trabucco San Lorenzo, Spiaggia di Vignanotica.

Wat te overwegen bij een reis door Italië

Met name Zuid-Italië staat bekend om een chaotische rijstijl, die sommige Europeanen, uit andere landen, zorgen kan baren. Om u niet af te schrikken van het ontdekken van de schoonheid van Puglia met een huurauto, vergelijken we niet alleen het best mogelijke autoaanbod, maar hebben we ook een beetje hulp voorbereid voor uw zorgen.

Noot: Regel
Verkeersborden in Italië Borden snelweg (groen) Borden stad (wit) Staatswegen (blauw) Bezienswaardigheden (bruin)
Snelheidslimiet Binnen 50 km/u Buiten 90 km/u Snelweg 130 km/u
Tolkosten op (bijna) elke snelweg
Licht De stad uit, ook overdag!
Dit moet worden opgemerkt:

Laat geen belangrijke zaken van waarde achter in de auto om te voorkomen dat er wordt ingebroken in geparkeerde auto's.

Tevredenheid over MietwagenCheck
50843 Recensies

4.8/5

486 Ervaringen van onze klanten in Apulië

Beoordeling van Farid B.

“Snelle en vriendelijke service, telkens weer, hartelijk dank. De auto was in perfecte staat.”

Beoordeling van Philipp G.

“Snelle, vriendelijke afhandeling bij de terminal in Bari en tijdens het ophalen en afzetten van het voertuig.”

Beoordeling van Armin S.

“De auto was in perfecte staat en de transactie was eenvoudig.”

Beoordeling van Simon H.

“Alles was geweldig. We kregen zelfs een betere auto dan die we gehuurd hadden. Top service bij het halen en brengen van de auto...”

Beoordeling van Peter Willi E.

“Zeer goede afhandeling en organisatie voor de klant op alle niveaus.”

Beoordeling van Reiner H.

“Zeer goede service van het SIXT personeel ter plaatse. Vooral bij het afzetten van de auto op 25.09.in Brindisi. Diego was zeer vriendelijk, behulpzaam en bekwaam. Ik zal mijn volgende auto zeker weer huren bij SIXT.”

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat