Gratis annuleren
Gratis annuleren
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Auto huren in Alvor

  • Geavanceerd zoeken

Gratis annuleren

Tot 24 uur voor het begin van de huurperiode.
Lees meer
Aanwijzing
Boek op tijd zonder risico

U kunt elke reservering via ons kosteloos annuleren tot 24 uur voor verhuur.

Om te annuleren, laat het onze service team weten binnen onze openingsuren.

Maximilian: “Zoals altijd was alles top. Ik boek al jaren bij MietwagenCheck....”

1 van 145 beoordelingen voor Alvor
Aanwijzing
50846 Beoordelingen

Tevredenheid over MietwagenCheck: 4,8/5

Alle beoordelingen op MietwagenCheck zijn afkomstig van onze klanten die via ons platform geboekt hebben.

Auto huren in Alvor

Bespaar dankzij prijsvergelijking

Hertz Enterprise Huurauto Sunny Cars Rentalcars FTI AutoEurope DerTour National AutoEscape Sixt Interrent Holidayautos Budget Argus Carhire en nog veel meer...
Meer dan 50 Autoverhuurders met meer dan 140.000 autoverhuur locaties wereldwijd.

In Alvor bevelen wij de volgende autohuur aanbiedingen aan

vanaf 21 € per dag
Basis-pakket

Goede aanbiedingen voor een klein budget

Kleinste auto
bijv. Volkswagen up!
4 Dagen van 27.03 - 30.03.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Kleine auto

Klein, wendbaar en zuinig - meer is niet nodig!

bijv. Fiat Panda
4 Dagen van 27.03 - 30.03.2024
Voorbeeld auto
vanaf 30 € per dag
Zonder zorgen-pakket

Zo kan niets misgaan - zorgeloos en alles inclusief!

Kleinste auto
bijv. Volkswagen up!
4 Dagen van 27.03 - 30.03.2024
Voorbeeld auto

Alvor verkennen met een huurauto

Met een huurauto naar de kust

Naar de kust met een huurauto

Het charmante vissersdorpje Alvor ligt in het zuiden van Portugal en kan optimaal worden verkend met een huurauto. Vergelijk voor vertrek het huurauto aanbod in Alvor en boek uw droomauto tegen de beste prijs. Alvor heeft zijn bezoekers zoveel te bieden dat u altijd mobiel kunt zijn met uw eigen huurauto en naar uw gewenste bestemmingen kunt rijden. Ontdek de mooiste stranden en bezoek ook de naburige steden in de Algarve. Kijk uit naar bars, visrestaurants en een betoverend landschap in en rond Alvor. Met een huurauto kunt u op elk moment flexibel en onafhankelijk van het openbaar vervoer reizen.

Geniet van de lente en de herfst in Alvor

De lente- en herfstmaanden zijn bijzonder mooi in Alvor in de Algarve. Verheug u in de lente en de herfst in Alvor op volop zon, aangename temperaturen, zee en afgelegen stranden. Indien u direct na aankomst een huurauto in Alvor heeft, kunt u op eigen gelegenheid de omgeving verkennen. Ga picknicken op het strand en ontdek spannende rotsformaties. Met een huurauto bent u in de herfst- en lentemaanden altijd mobiel in Alvor. Of u nu van de zon wilt genieten in de herfstmaanden of in het voorjaar naar Alvor afreist om het koude weer thuis te ontvluchten, in Alvor vindt u alles wat uw hartje begeert.

Waar kan ik mijn huurauto ophalen in Alvor?

Autoverhuur in Alvor

Autohuur in Alvor

Als u met het vliegtuig naar Portugal reist en uw vakantie in Alvor wilt doorbrengen, dan landt u waarschijnlijk op de luchthaven van Faro (FAO) waar u direct een huurauto kunt ophalen. Er zijn ook autoverhuurbedrijven - behalve in Alvor - in de volgende plaatsen:

De verkeersregels in Portugal

Indien u met een huurauto in Alvor en de rest van Portugal reist, dient u zich aan de volgende verkeersregels te houden:

Algemeen

Telefoneren tijdens het rijden is alleen toegestaan met een handsfree toestel . Als je betrapt wordt aan de telefoon, zal dit resulteren in een boete. Ook moeten alle inzittenden van het voertuig veiligheidsgordels dragen. Het inhalen van een ander voertuig van rechts kost tussen de 250 en 1250 euro. De rijstijl van de Portugezen is typisch zuidelijk temperament. Laat je niet opjagen en rij zo defensief mogelijk.

Snelheidslimiet

Road Maximum snelheid
In steden 50 km/h
Landweg 90 km/u
Snelweg 100 km/h
Autosnelwegen 120 km/u

Verdere verkeersregels

  • Alcoholpromillage: 0,5 promille
  • Rechts verkeer
  • In geval van nood kunt u de juiste faciliteiten bereiken onder de volgende noodnummers: Politie, ambulance en brandweer op 112, de pechhulp op 707 509 510.

Wat u moet weten over verzekeringen en deposito's

Verzekering

Verzekering huurauto

Verzekering huurauto

Als het op verzekering voor huurauto's aankomt, is het gemakkelijk om alles uit het oog te verliezen. Dit willen wij graag voorkomen, daarom worden op MietwagenCheck alle relevante verzekeringsmogelijkheden transparant weergegeven. Wij raden onze klanten altijd aan een volledige omniumverzekering zonder eigen risico af te sluiten. Zo kunt u zonder stress reizen, zelfs in geval van schade. Andere verzekeringen die u kunt afsluiten zijn een glas- en bandenverzekering, een onderverzekering en een aansprakelijkheidsverzekering.

Storting

Door een borgsom te betalen, kunnen autoverhuurbedrijven in Portugal zichzelf beschermen en de gehuurde auto veilig terugkrijgen. De borg kan oplopentot 2.000 euro en varieert van autoverhuurbedrijf tot autoverhuurbedrijf. Zorg ervoor dat uw kredietkaart een voldoende hoge limiet heeft. Uiteraard krijgt u het geld terug zodra de huurauto onbeschadigd bij het verhuurbedrijf is ingeleverd.

Welke hoogtepunten zijn er te ontdekken in Alvor?

Alvor is een charmant stadje met witgekalkte huizen, smalle straatjes en vissersboten in de haven. Hier kunt u een heerlijke vakantie doorbrengen, want er is geen gebrek aan visrestaurants, boetiekjes en bars. Vooral het adembenemende strand van Alvor nodigt uit tot verpozen. Neem een goed boek mee en breng de dagen door onder de zon met het geluid van de zee. Bovendien, als u met uw eigen huurauto naar de Algarve reist, mag u deze bezienswaardigheden niet missen:

  • Ria Alvor
  • Kasteel van Alvor
  • Praia João de Arens
  • Igreja do divino Salvador

Verken de omgeving van Alvor met een huurauto

Omdat u altijd mobiel bent met een huurauto, kunt u naast Alvor ook andere interessante plaatsen in Portugal ontdekken. Of het nu gaat om een dagtrip of een hele roadtrip - met een huurauto komt u altijd comfortabel op uw bestemming aan.

Straat in Faro

Weg in Faro

Mooi Lagos

Mooi Lagos

Faro

Wat dacht je van een reisje naar Faro? Het oude centrum van Faro en de markt die er gevestigd is, zijn zeker een hoogtepunt. Slenter over de markt of kijk vanuit een café naar de bedrijvigheid. Als u genoeg heeft van de drukte van de oude stad, kunt u nog altijd met uw huurauto naar het natuurpark Ria Formosa rijden en tot rust komen.

Lagos

Breng ook zeker een bezoek aan de kustplaats Lagos met zijn prachtige kustlijn. Hier kunt u verborgen grotten ontdekken of gewoon een wandeling maken langs het strand. Maar niet alleen het strand in Lagos is adembenemend, ook het centrum van de stad heeft enkele hoogtepunten te bieden. Bezoek bijvoorbeeld de prachtige kerk Igreja de Santo António of de Mercado dos Escravos. Met een huurauto kunt u alle bestemmingen in Portugal in korte tijd bereiken.

Uw gegevens zijn veilig bij ons

Aanbevolen door Zoover Comodo Certificaat